Servauto Total Nederland

Total wil werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden

Servauto Nederland, onderdeel van Total Nederland, gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met het UWV en gemeenten. Het doel van de overeenkomst is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijker aan werk te helpen. Servauto exploiteert als exploitatiemaatschappij van Total-Nederland zo’n 120 tankstations, waar de werkzoekenden dus mogelijk terecht komen. 

Dankzij de samenwerking tussen de partijen komen werkzoekenden vanuit de Wajong, WW, bijstand, WIA of mensen die vallen onder de Participatiewet beter in beeld en krijgen ze een eerlijke kans op werk, stelt Total Nederland. Iedereen die over de juiste capaciteiten beschikt, zou daarmee een kans krijgen om voor het bedrijf te werken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.