Total Vliedberg One Hundred Restrooms

Total Vliedberg krijgt toiletten van One Hundred Restrooms

Total Vliedberg in het Zeeuwse ‘s-Heer Arendskerke is voorzien van gloednieuwe toiletten. Afgelopen week opende One Hundred Restrooms de nieuwe toiletruimtes bij het tankstation aan de A58. 

One Hundred Restrooms probeert klanten in de toiletten een ‘zen-gevoel’ te geven. Dat doet het bedrijf door een combinatie van materiaalgebruik, licht, geluid en geur. Ook speelt technologie een belangrijke rol. Zo kiest het bedrijf in de toiletten bijvoorbeeld voor interactieve spiegels waar handenwasinstructies en tips over voeding op gegeven worden.

Begin dit jaar kondigde de Amsterdamse onderneming de samenwerking met Total Nederland aan. In de eerste maanden van 2021 werden de eerste drie toiletruimtes opgeleverd bij Total Aurora in Leiderdorp, Total Oudenhorst in Woudenberg en Total Oudegein in Nieuwegein. Uiteindelijk moeten de toiletten van het bedrijf op alle Total-snelweglocaties in Nederland te vinden zijn.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.