De Pooter Olie Terneuzen

De Pooter Olie voegt snelladers toe aan locaties in Terneuzen

De Texaco-tankstations van De Pooter Olie in Terneuzen worden voorzien van nieuwe snelladers. Naast de bemande locatie aan de Kennedylaan krijgt ook het tankstation aan de Guido Gazellestraat twee laadpalen van 60 kW. 

De laadpalen van Ecotap worden geïnstalleerd door het bedrijf Elektra 21. De Pooter Olie zegt met de nieuwe laadpalen voorop te lopen in Zeeuws-Vlaanderen, omdat het pas het tweede en het derde station in de regio worden waar snelladen mogelijk is. 

De Pooter Olie focust zich op brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf heeft zestien tankstations in beheer die voornamelijk in Zeeland te vinden zijn. Zeven van die locaties zijn bemand en een deel heeft ook een wasstraat en een bakery. Het bedrijf heeft voor de locaties samenwerkingsverbanden met Texaco en Firezone.  

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.