ICASA Logo

Belgische en Luxemburgse Lukoil-tankstations stappen over op software ICASA

Alle 185 Lukoil-locaties in België en Luxemburg gaan gebruikmaken van de software van ICASA. Daarmee worden de tankstations volgens de partijen ‘toekomstbestendig’. Met de cloudoplossing ICASA Suite geeft het bedrijf tankstations inzicht in de downstreamactiviteiten, zoals de logistiek, de voorraad en bijvoorbeeld de financiën.

‘’Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen, gaan we gebruikmaken van ICASA Suite om al onze stations en winkels te beheren’’, zegt Ivo Hoskens van Lukoil Benelux. ‘’Naast mobiele betalingen en POS-activiteiten hadden we ook een oplossing nodig voor het maken van analyses, rapportages, het voorraadbeheer en de facturering’’, vervolgt de retail- en plaatsvervangend directeur. Lukoil vond in ICASA de juiste partij.

Controle

‘’We zijn blij dat we Lukoil mogen begeleiden naar de volgende stap. Met ICASA Suite bieden we klanten een cloudoplossing waarmee ze hun bedrijf van het begin tot het einde kunnen controleren’’, aldus CEO Rudi Bollen. Zowel de shop als het voorterrein worden in het systeem geïntegreerd. ‘’Stationeigenaren kunnen een app gebruiken op hun eigen mobiele telefoon of een speciaal ontworpen scanner die ze kunnen aanschaffen. Ook de automatische koppeling met de meeste winkelleveranciers is erg handig.’’

ICASA Group, met het hoofdkantoor in Diepenbeek (België), biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief in de energiesector en bedient klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Onlangs werd ook bekend dat Technical Services Group (TSG) betaalzuilen en kassa’s van Tokheim gaat plaatsen op de 185 tankstations van Lukoil in België en Luxemburg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische en Luxemburgse Lukoil-tankstations stappen over op software ICASA | TankPro.nl
ICASA Logo

Belgische en Luxemburgse Lukoil-tankstations stappen over op software ICASA

Alle 185 Lukoil-locaties in België en Luxemburg gaan gebruikmaken van de software van ICASA. Daarmee worden de tankstations volgens de partijen ‘toekomstbestendig’. Met de cloudoplossing ICASA Suite geeft het bedrijf tankstations inzicht in de downstreamactiviteiten, zoals de logistiek, de voorraad en bijvoorbeeld de financiën.

‘’Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen, gaan we gebruikmaken van ICASA Suite om al onze stations en winkels te beheren’’, zegt Ivo Hoskens van Lukoil Benelux. ‘’Naast mobiele betalingen en POS-activiteiten hadden we ook een oplossing nodig voor het maken van analyses, rapportages, het voorraadbeheer en de facturering’’, vervolgt de retail- en plaatsvervangend directeur. Lukoil vond in ICASA de juiste partij.

Controle

‘’We zijn blij dat we Lukoil mogen begeleiden naar de volgende stap. Met ICASA Suite bieden we klanten een cloudoplossing waarmee ze hun bedrijf van het begin tot het einde kunnen controleren’’, aldus CEO Rudi Bollen. Zowel de shop als het voorterrein worden in het systeem geïntegreerd. ‘’Stationeigenaren kunnen een app gebruiken op hun eigen mobiele telefoon of een speciaal ontworpen scanner die ze kunnen aanschaffen. Ook de automatische koppeling met de meeste winkelleveranciers is erg handig.’’

ICASA Group, met het hoofdkantoor in Diepenbeek (België), biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief in de energiesector en bedient klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Onlangs werd ook bekend dat Technical Services Group (TSG) betaalzuilen en kassa’s van Tokheim gaat plaatsen op de 185 tankstations van Lukoil in België en Luxemburg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.