ICASA Logo

Belgische en Luxemburgse Lukoil-tankstations stappen over op software ICASA

Alle 185 Lukoil-locaties in België en Luxemburg gaan gebruikmaken van de software van ICASA. Daarmee worden de tankstations volgens de partijen ‘toekomstbestendig’. Met de cloudoplossing ICASA Suite geeft het bedrijf tankstations inzicht in de downstreamactiviteiten, zoals de logistiek, de voorraad en bijvoorbeeld de financiën.

‘’Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen, gaan we gebruikmaken van ICASA Suite om al onze stations en winkels te beheren’’, zegt Ivo Hoskens van Lukoil Benelux. ‘’Naast mobiele betalingen en POS-activiteiten hadden we ook een oplossing nodig voor het maken van analyses, rapportages, het voorraadbeheer en de facturering’’, vervolgt de retail- en plaatsvervangend directeur. Lukoil vond in ICASA de juiste partij.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.