Vakbeurs Tankstelle & Mittelstand afgeblazen vanwege coronavirus

De twintigste editie van vakbeurs Tankstelle & Mittelstand, die in juni zou plaatsvinden, gaat niet door. Dat maakte de organisatie (EFT) maandag bekend. Vanwege het coronavirus vindt de organisatie het niet verantwoord om het evenement in het Duitse Essen door te laten gaan. 

Frank Feldmann, directeur van de beurs, zegt het zeer te betreuren dat deze beslissing gemaakt moest worden en noemt het een ‘pijnlijk maar weloverwogen’ besluit. ‘’De nog steeds hoge besmettingscijfers vereisen deze zeer ongelukkige maatregel. De verantwoordelijkheid voor de integriteit en gezondheid van exposanten, bezoekers en iedereen die betrokken is bij het succes van een beurs, weegt zwaarder dan het economisch denken en handelen.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.