Samenwerking Shell en Hyundai

Shell en Hyundai richten zich met nieuwe samenwerking op schone mobiliteit

Shell en Hyundai tekenen opnieuw een vijfjarige, internationale samenwerkingsovereenkomst. Daarbij ligt de focus voornamelijk op projecten die gaan over de transitie naar schone mobiliteit en het verminderen van de CO2-uitstoot. Ook werken de partijen aan de uitbreiding van het energieaanbod, zoals laaddiensten voor batterij-elektrische en waterstof-elektrische voertuigen.

‘’Snellere ontwikkeling van de mobiliteitssector naar netto CO2-neutraliteit heeft juist nu pioniers nodig die willen samenwerken om de voorwaarden te scheppen voor een toekomst met schonere energie’’, aldus Carlos Maurer. De uitvoerend vicepresident bij Shell is verheugd met de nieuwe samenwerking. ‘‘We kunnen de dienstverlening van Hyundai het best versterken door toepassing van onze expertise op het gebied van laaddiensten voor elektrisch aangedreven voertuigen en onze diepgaande kennis op basis van het contact met automobilisten, dat we dagelijks in onze meer dan 46.000 verkooppunten wereldwijd hebben.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.