Lekkerland organiseert virtuele beurs voor Duitse klanten

Lekkerland organiseert van 24 tot en met 30 maart een digitale beurs voor haar Duitse klanten. Exploitanten van tankstations en autowasstraten kunnen daarin kennismaken met de nieuwste producten en trends. Ook kunnen de virtuele bezoekers via de digitale beursstands in contact komen met andere personen in de sector. De mogelijkheden voor zo’n zelfde beurs in Nederland worden nog bekeken.

Klanten van Lekkerland kunnen op meer dan 150 virtuele beursstands kennismaken met nieuwe producten. De voorjaarsbeurs is gedurende de hele periode open voor alle Duitse klanten van Lekkerland. Volgens het bedrijf zijn de digitale interactiemogelijkheden met de exposanten ten opzichte van de najaarsbeurs uitgebreid. De klanten ontvangen de toegangsgegevens vooraf per e-mail.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.