Vissers BP Meiberg Weert

Nieuwe tankstations voor Total en Vissers Energy Group

Bron: Vissers Energy Group

Tankstation Oomen in het Gelderse Groesbeek gaat voortaan verder in het grijs en rood. De Texaco-locatie werd deze week omgekleurd tot Total-tankstation. De locatie aan de Herwendaalseweg, die dinsdag de metamorfose onderging, heeft zowel een shop als een carwash. De BP Meiberg in Limburg werd een dag eerder toegevoegd aan het netwerk van Vissers Energy Group.

Bij het snelwegstation aan de Rijksweg A2, vlakbij Weert, wordt sinds maandag gewerkt aan een nieuwe shopformule: Moments & More. De verbouwing moet binnenkort afgerond zijn, waarna de eigen formule van Vissers Energy Group een locatie rijker is. Daarnaast is het oliebedrijf nog bezig met het ‘schoonmaken van het voorterrein’. 

Total heeft in Nederland ruim vierhonderd tankstations. De locaties, zowel bemand als onbemand, zijn door het hele land te vinden. Het brandstofbedrijf Vissers Energy Group heeft in de Benelux meer dan 850 locaties. Het concept Moments & More is al op twaalf plaatsen, voornamelijk langs de snelweg, te vinden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.