Shell Post in IJmuiden viert 70-jarig jubileum 

Deze week bestaat Shell Post in IJmuiden precies zeven decennia. De Shell-locatie viert op vrijdag 26 februari het 70-jarig jubileum. Inmiddels hebben drie generaties van de familie Post het tankstation geleid. 

Het Noord-Hollandse tankstation heeft naast een shop ook een autowashal. De locatie is voor de IJmuidenaren na zeventig jaar ‘meer dan een plaats om te tanken’ geworden. Shell Post viert het jubileum in de vorm spaaracties. Vanaf 26 februari kunnen klanten bij een tankbeurt namelijk sparen voor gratis mokken en koffie.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.