BP-tankstation in Dinteloord opent bibliotheek

Bij het BP-tankstation in Dinteloord is vrijdag een bibliotheek geopend. Klanten kunnen de boeken zeven dagen per week afhalen en inleveren. Het was vrijdag ‘toch een beetje feest’, schrijft het personeel op Facebook. ‘’Geheel volgens de coronavoorschriften werd officieel gestart met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Tankstation Vlamings en de Bibliotheek West-Brabant.’’

De pomphouder zag het voordeel er wel van in. “Ik hoop natuurlijk dat mensen ook even koffie komen drinken of de auto wassen”, vertelt Pieter Vlamings aan Omroep Brabant. Met een zelfscansysteem kunnen de boeken, die vooraf gereserveerd moeten worden, opgehaald worden. Dat kan tot de locatie om 21.00 uur sluit. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.