MoveYou gaat brandstof- en oliebedrijven adviseren over toekomstbestendige diensten

MoveYou introduceerde afgelopen week een nieuwe dienst: consultancy. Het Friese bedrijf biedt daarmee sinds 1 februari ‘ieder brandstof- en oliebedrijf’ advies over de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteit. Met de consultants hoopt het bedrijf uit Franeker de kleinere spelers op de tankstationmarkt beter in staat te stellen om mee te gaan met de trends in de sector. 

‘’Na het betreden van de markt in oktober zijn we overspoeld met verzoeken tot kennismaking. In deze gesprekken zijn we erachter gekomen dat we naast een breed scala aan services ook steeds meer naar een expertiserol aan het verschuiven zijn’’, verklaart Mick Brants de uitbreiding van MoveYou.

Ontwikkelingen in de markt raken volgens MoveYou ‘in een stroomversnelling’, waarin sommige bedrijven in de sector ‘een belangrijk aandeel dreigen te verliezen’. De grote bedrijven hebben volgens MoveYou hun antwoorden vaak paraat als het gaat om de toekomst, maar voor de kleinere spelers is dat moeilijker. MoveYou biedt onder andere hulp met de vraag hoe een olie- en brandstofketen zijn locatie toekomstbestendig kan maken.

Eerder werden de IT- en platformdiensten van TanQyou ondergebracht onder het nieuwe label van de formule: MoveYou. Het bedrijf houdt zich sindsdien bezig met betalings- loyaliteits- en mobiliteitsdiensten in de tankstationbranche. Deze diensten worden dus uitgebreid met het geven van adviezen. De nieuwe afdeling consultancy heeft specialisaties gericht op gebiedsontwikkelingen en slimme mobiliteit. Ook is er expertise in de transitie naar zogenaamde mobiliteit hubs: locaties waar naast tanken ook van vervoersmiddel gewisseld kan worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.