MoveYou gaat brandstof- en oliebedrijven adviseren over toekomstbestendige diensten

MoveYou introduceerde afgelopen week een nieuwe dienst: consultancy. Het Friese bedrijf biedt daarmee sinds 1 februari ‘ieder brandstof- en oliebedrijf’ advies over de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteit. Met de consultants hoopt het bedrijf uit Franeker de kleinere spelers op de tankstationmarkt beter in staat te stellen om mee te gaan met de trends in de sector. 

‘’Na het betreden van de markt in oktober zijn we overspoeld met verzoeken tot kennismaking. In deze gesprekken zijn we erachter gekomen dat we naast een breed scala aan services ook steeds meer naar een expertiserol aan het verschuiven zijn’’, verklaart Mick Brants de uitbreiding van MoveYou.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.