Kijk terug – TankPro TV: reportage Tankstation Stevenshof, interview met Ronald Kempen

In TankPro TV namen we deze week een kijkje bij de verbouwde locatie van Jongeneel Tankstations in Leiden. Daan van der Wild vertelt welke keuzes zijn gemaakt bij de verbouwing van de bakery. In de uitzending gingen we in gesprek met algemeen directeur Ronald Kempen van Tamoil Nederland. Wat zijn de gevolgen van de strenge lockdown? En hoe heeft hij 2020 beleefd? Bekijk de uitzending hieronder terug.  

De shop van het tankstation aan de Stevenshof in Leiden kreeg een metamorfose waarbij de bakery vernieuwd werd. Wat zijn de grootste verschillen tussen de oude en de nieuwe invulling van de shop? Hoe ziet de bakery eruit? En waarom is gekozen voor het COSIE-concept? We vroegen het aan Daan van der Wild van Jongeneel Tankstations.

Groei van Tamoil Nederland

Tamoil Nederland neemt de zeven tankstations van Hartholt Olie in het oosten van Nederland over. Daarmee wordt het netwerk van Tamoil in Overijssel uitgebreid tot elf verkooppunten. Met de overname groeit het totale aantal Tamoil-locaties van 218 tot 225, waarmee de formule een marktaandeel van ruim 5 procent heeft. We gingen in gesprek met algemeen directeur Ronald Kempen over het jaar 2020, de overname van Hartholt Olie en over de gevolgen van de lockdown voor tankstations.

Bekijk de uitzending hieronder terug.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.