Leerplatform van BETA gaat Power Up! heten

Het nieuwe leerplatform van BETA Opleidingen gaat Power Up! heten. Het leerplatform is vanaf januari toegankelijk voor de gehele branche; medewerkers, ondernemers en werkgevers. Ook de overstapservice is beschikbaar voor alle bedrijven die al gebruikmaakten van het Branchepaspoort van OOTW.
Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) houdt er per 31 december dit jaar mee op. Scholing voor medewerkers wordt vanaf dan vanuit de brancheverenigingen BETA en Bovag geregeld.

Vorderingen volgen

Medewerkers kunnen via het platform eenvoudig branchespecifieke e-learnings volgen die voldoen aan de wet- en regelgeving en ook de verplichte jaarlijkse instructies. Voor de werkgever zijn binnen Power up! de vorderingen van de medewerkers in te zien. Het leerplatform biedt ook e-learnings voor managementvaardigheden en soft skills.

OOTW stopt

Het OOTW stopt na een periode van ruim tien jaar met alle activiteiten. Dat heeft te maken met de nieuwe cao waarin is opgenomen dat het gedeelte met betrekking tot scholing en opleiding anders geregeld gaat worden. In 2010 ontstond het OOTW uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT van BETA en BOVAG en de vakbonden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.