TankPro TV: OrangeGas opent laadplein, 2theloo presenteert nieuw concept

TankPro TV stond woensdagmiddag in het teken van het belang van goed sanitair voor tankstations. We spraken erover met Joris Feilzer van toiletformule 2theloo. In de studio was Joyce van Os de Man van OrangeGas te gast om verder te praten over het nieuwe laadplein dat onlangs is geopend bij een nieuw tankstation van DCB Energy in Hoofddorp. Ook namen we een kijkje bij de Esso-locatie van Vissers Energy Group in Breda. Thema: hoe maak je werk van non-food in de tankshop? Bekijk de uitzending hieronder terug. 

Toiletformule 2theloo heeft een nieuw 5-jarig contract met Shell ondertekend, waardoor het bedrijf ook de komende jaren aan de tankstations van Shell verbonden zal blijven. De hoge klanttevredenheid gaf uiteindelijk de doorslag. Hoe ziet het nieuwe concept van 2theloo eruit? We vroegen het aan Joris Feilzer.

Snellaadplein in Hoofddorp

OrangeGas heeft aan de Changing Lane in Hoofddorp zijn grootste EV-plein tot nu toe geopend. Het station is tot stand gekomen in samenwerking met DCB Energy en telt tien laadpunten. Joyce van Os de Man van OrangeGas vertelde er meer over in de uitzending.

Kansen voor non-food

De videoreportage stond dit keer in het teken van non-food producten. Het verkopen van deze categorie producten kan zeer interessant zijn voor tankstations. Maar wat werkt wel en wat niet? En hoe zorg je ervoor dat je schappen gevuld zijn en de voorraad op orde? We namen een kijkje bij de Esso-locatie van Vissers Energy Group in Breda om te kijken hoe je werk maakt van non-food in de tankshop.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.