Hoe kon het dak van een tankstation zomaar instorten?

De luifel van een tankstation langs de A58 bij het Zeeuwse ‘s-Heer Arendskerke stortte in de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 april 2018 in. De gevolgen bleven – wonder boven wonder – beperkt tot slechts materiële schade. De oorzaak bleek al snel te liggen bij de houten constructie van de luifel.

We zijn inmiddels ruim tweeënhalf jaar verder en te gast bij de Shell-locatie aan de Utrechtseweg in Zeist. Het station is gesloten en omheind met hekken. Het dak van de luifel ligt eraf en slechts de houten constructie is zichtbaar. “Dit is de laatste locatie die we onder handen nemen. Over vier weken kan het tankstation weer veilig open”, vertelt Charlotte Cossee-Wiersema, EPCM-manager bij Shell.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.