G&V Energy Group

G&V Energy Group blijft doorgroeien, twee nieuwe Q8-locaties geopend

G&V Energy Group heeft nieuwe Q8-locaties geopend in Zoutleeuw en Molenbeek. Beide tankstations beschikken over een Delhaize Shop&go en een Panos-vestiging. De Belgische onderneming is een van de grootste onafhankelijke spelers in België met meer dan tweehonderd tankstations.

Bij het nieuwe Q8-station in Zoutleeuw werd extra aandacht besteed aan duurzame groenbeplanting en aan de shop met mooi afgewerkte foodcorner. Het tankstation in de provincie Vlaams-Brabant ligt bij het eerste ‘Mobipunt’ in de regio. Dit is een centrale plaats waar gebruikers vlot kunnen overstappen van het ene op het andere vervoermiddel. Bij de locatie ligt een bushalte en zijn twee parkeerplaatsen met laadinfrastructuur voor elektrische (deel)auto’s gerealiseerd. Verder is er een overdekte fietsenstalling. In oktober komt er een lockersysteem voor pakketten bij.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.