G&V Energy Group

G&V Energy Group blijft doorgroeien, twee nieuwe Q8-locaties geopend

Foto: G&V Energy Group

G&V Energy Group heeft nieuwe Q8-locaties geopend in Zoutleeuw en Molenbeek. Beide tankstations beschikken over een Delhaize Shop&go en een Panos-vestiging. De Belgische onderneming is een van de grootste onafhankelijke spelers in België met meer dan tweehonderd tankstations.

Bij het nieuwe Q8-station in Zoutleeuw werd extra aandacht besteed aan duurzame groenbeplanting en aan de shop met mooi afgewerkte foodcorner. Het tankstation in de provincie Vlaams-Brabant ligt bij het eerste ‘Mobipunt’ in de regio. Dit is een centrale plaats waar gebruikers vlot kunnen overstappen van het ene op het andere vervoermiddel. Bij de locatie ligt een bushalte en zijn twee parkeerplaatsen met laadinfrastructuur voor elektrische (deel)auto’s gerealiseerd. Verder is er een overdekte fietsenstalling. In oktober komt er een lockersysteem voor pakketten bij.

Overname Esso-locaties

G&V Energy Group is een snelgroeiend en relatief jong Belgisch bedrijf dat dankzij strategische overnames van Esso-stations in de regio Brussel-Henegouwen en Vlaanderen in 2012-2013 is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke spelers op de Belgische markt.

De onderneming exploiteert meer dan tweehonderd tankstations en 26 shops onder zowel het eigen G&V-merk brand, als onder de kleuren van Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG) en Breakpoint. De bedoeling is om in 2021 en 2022 nog verschillende locaties te openen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.