UNITI expo verplaatst naar mei 2022

Vakbeurs UNITI expo zou in februari 2021 plaatsvinden, maar wordt doorgeschoven naar mei 2022. Door de coronacrisis durven de organisatoren het niet aan om zo’n groot internationaal event door te laten gaan. 

Op de UNITI expo komen bezoekers uit meer dan 120 landen af. Deze vakbeurs voor de carwash-, olie- en tankstationbranche is bedoeld om te netwerken en het aanhalen van onderlinge banden. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is opnieuw voor uitstel gekozen. In eerste instantie zou de beurs in mei dit jaar plaatsvinden, maar wegens de coronacrisis werd het event naar februari volgend jaar verplaatst. Nu is er opnieuw voor uitstel gekozen.

“De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is besloten om de vakbeurs door te schuiven naar mei 2022. Volgens voorspellingen is het virus dan verslagen en kan het normale leven weer doorgaan. Het bieden van de hoogste kwaliteit is ons streven”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

UNITI expo verplaatst naar mei 2022 | TankPro.nl

UNITI expo verplaatst naar mei 2022

Vakbeurs UNITI expo zou in februari 2021 plaatsvinden, maar wordt doorgeschoven naar mei 2022. Door de coronacrisis durven de organisatoren het niet aan om zo’n groot internationaal event door te laten gaan. 

Op de UNITI expo komen bezoekers uit meer dan 120 landen af. Deze vakbeurs voor de carwash-, olie- en tankstationbranche is bedoeld om te netwerken en het aanhalen van onderlinge banden. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, is opnieuw voor uitstel gekozen. In eerste instantie zou de beurs in mei dit jaar plaatsvinden, maar wegens de coronacrisis werd het event naar februari volgend jaar verplaatst. Nu is er opnieuw voor uitstel gekozen.

“De gezondheid en het welzijn van alle bezoekers heeft de hoogste prioriteit. Daarom is besloten om de vakbeurs door te schuiven naar mei 2022. Volgens voorspellingen is het virus dan verslagen en kan het normale leven weer doorgaan. Het bieden van de hoogste kwaliteit is ons streven”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.