Kijk terug: waarom gebeurt het oppompen van autobanden zelden goed?

In de uitzending van TankPro TV van vorige week woensdag was Laurens Drogendijk van Stichting Band op Spanning te gast. Volgens Drogendijk gebeurt het oppompen van autobanden zelden goed en dat is grotendeels te wijten aan de kwaliteit van de luchtautomaten. Maar wat mankeert er in zijn ogen aan deze apparatuur? 

Stichting Band op Spanning is onder meer bekend als organisatie die bedrijven, overheidsinstanties en particulieren helpt bij het controleren van hun bandenspanning. Daarnaast ontwikkelde de stichting de slimme bandenpomp. De automaat, die werkt op zonne-energie, begeleidt gebruikers stap voor stap bij het controleren van hun bandenspanning.

Bekijk het interview hieronder terug.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.