Video: inschrijving Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020 geopend

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt op woensdag 4 en donderdag 5 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om (alternatieve) brandstoffen, shop en food en carwashes. Tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar. Maar hoe gaat dit evenement er dit jaar uitzien in coronatijd? Niels Singeling, business development manager bij ProMedia Group, gaf tekst en uitleg in de uitzending van TankPro TV.

Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt georganiseerd door vakbladen TankPro en CarwashPro. “Om een succesvolle beurs te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen”, benadrukt Niels Singeling, Business Development Manager van beursorganisator ProMedia Group, de uitgever van TankPro en CarwashPro.

Kijk voor meer info en registratie op https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Bekijk de video hieronder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: inschrijving Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020 geopend | TankPro.nl

Video: inschrijving Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020 geopend

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt op woensdag 4 en donderdag 5 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om (alternatieve) brandstoffen, shop en food en carwashes. Tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar. Maar hoe gaat dit evenement er dit jaar uitzien in coronatijd? Niels Singeling, business development manager bij ProMedia Group, gaf tekst en uitleg in de uitzending van TankPro TV.

Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt georganiseerd door vakbladen TankPro en CarwashPro. “Om een succesvolle beurs te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen”, benadrukt Niels Singeling, Business Development Manager van beursorganisator ProMedia Group, de uitgever van TankPro en CarwashPro.

Kijk voor meer info en registratie op https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Bekijk de video hieronder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.