Video: Sjors Slingerland (TSG) over slimme betaaloplossingen bij De Haan

Bij de nieuwe BP-locatie van De Haan aan de Provincialeweg in Diemen wordt gebruikgemaakt van het Charlie-platform van TSG Netherlands. Sjors Slingerland, sales engineer bij TSG, laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze oplossing. Bekijk de videoreportage hieronder.

De hagelnieuwe BP-locatie van De Haan Minerale Oliën aan de Provincialeweg in Diemen waar we te gast zijn, is inmiddels drie maanden geopend. In de shop vinden klanten de Tony’s-formule van De Haan Minerale Oliën. Het gaat op deze locatie om de ‘street food-variant’. Bezoekers die hun auto willen wassen, kunnen zelf aan de slag in de wasboxen of hun auto de roll-over van WashTec inrijden. De Haan klopte voor een deel van de oplossingen, zowel hardware als software, aan bij TSG Netherlands.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Sjors Slingerland (TSG) over slimme betaaloplossingen bij De Haan | TankPro.nl

Video: Sjors Slingerland (TSG) over slimme betaaloplossingen bij De Haan

Bij de nieuwe BP-locatie van De Haan aan de Provincialeweg in Diemen wordt gebruikgemaakt van het Charlie-platform van TSG Netherlands. Sjors Slingerland, sales engineer bij TSG, laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze oplossing. Bekijk de videoreportage hieronder.

De hagelnieuwe BP-locatie van De Haan Minerale Oliën aan de Provincialeweg in Diemen waar we te gast zijn, is inmiddels drie maanden geopend. In de shop vinden klanten de Tony’s-formule van De Haan Minerale Oliën. Het gaat op deze locatie om de ‘street food-variant’. Bezoekers die hun auto willen wassen, kunnen zelf aan de slag in de wasboxen of hun auto de roll-over van WashTec inrijden. De Haan klopte voor een deel van de oplossingen, zowel hardware als software, aan bij TSG Netherlands.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.