GreenFleet / Foto: Robin Britstra

GreenFleet Congres 2020 zowel in Expo Houten als online te volgen

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Maar zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal of is er ook nog volop ruimte voor andere alternatieve brandstoffen? En hoe moeten tankstations, laadpartijen en olie-/energiemaatschappijen hierop inspelen? Op deze en nog veel meer vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden op woensdag 4 november 2020 tijdens de tweede editie van het GreenFleet Congres met als thema: Missie zero emissie. Het event is zowel live in Expo Houten als online te volgen. 

Het GreenFleet Congres van vakbladen TankPro en Automobiel Management vindt plaats tijdens de zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten op het programma staat. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. In de congreszaal mag een maximaal aantal stoelen bezet zijn, dus het aantal deelnemers ter plaatse is beperkt. Daarom is het congresprogramma tegen een gereduceerd tarief dit jaar ook online te volgen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.