Tankstation-ondernemers luiden de noodklok: interview met NOVE-directeur Erik de Vries

De leden van NOVE (Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche) maken zich ernstige zorgen over een gezonde toekomst van de tankstationbranche. Vooral tankstations in de grensstreek krijgen het volgens de brancheorganisatie stevig voor hun kiezen. Directeur Erik de Vries was te gast in de studio van TankPro TV om hier verder over door te praten. 

Niet alleen de financiële gevolgen van de coronamaatregelen hakken er stevig in, ook een aantal andere ontwikkelingen hebben grote invloed op de inkomsten van tankstations. Vooral in de grensstreek is het lastig om te concurreren, benadrukken de NOVE-leden. Zo wordt in Duitsland de BTW tijdelijk verlaagd tot en met 31 december. Daardoor loopt het prijsverschil aan de pomp – dat al stevig is – nog verder op.

Bekijk het interview hieronder terug.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.