Kijk terug: TankPro TV in teken van nieuwe bp, Erik de Vries te gast in de studio

Hoe ziet het nieuwe bp-station aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht eruit? In TankPro TV namen we een kijkje met Ruben Beens (CEO van bp Nederland) op locatie. In de studio gingen we in gesprek met NOVE-directeur Erik de Vries over de problemen waar een deel van zijn leden op dit moment mee te maken krijgt. Zij maken zich ernstige zorgen over een gezonde toekomst van de tankstationbranche. 

Het nieuwe tankstation van bp en Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht heeft vorige week donderdag zijn deuren geopend. De nieuwbouwlocatie, die vlakbij de oprit naar de A16 ligt, beschikt over vier pompeilanden, een shop met Albert Heijn to go en een wasstraat. De locatie vervangt het tankstation aan de Dokweg naast de Zwijndrechtse brug, die moest wijken om de stadsentree vanaf de snelweg A16 aantrekkelijker te maken. De nieuwe locatie is ongeveer vier keer groter dan de oude vestiging.

Problemen grenspomphouders

Vooral tankstations in de grensstreek krijgen het volgens de brancheorganisatie voor zelfstandige brandstofhandelaren NOVE op dit moment stevig voor hun kiezen. Volgens directeur Erik de Vries ziet een deel van hen het bijzonder somber in. Waar lopen zij tegenaan? De Vries was te gast in de studio van TankPro TV om hier verder over door te praten.

Wil je voortaan een melding krijgen zodra we live gaan? Abonneer je dan op ons TankPro TV Youtube-kanaal.

Bekijk de uitzending hieronder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.