Kijk terug: TankPro TV in teken van nieuwe bp, Erik de Vries te gast in de studio

Hoe ziet het nieuwe bp-station aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht eruit? In TankPro TV namen we een kijkje met Ruben Beens (CEO van bp Nederland) op locatie. In de studio gingen we in gesprek met NOVE-directeur Erik de Vries over de problemen waar een deel van zijn leden op dit moment mee te maken krijgt. Zij maken zich ernstige zorgen over een gezonde toekomst van de tankstationbranche. 

Het nieuwe tankstation van bp en Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht heeft vorige week donderdag zijn deuren geopend. De nieuwbouwlocatie, die vlakbij de oprit naar de A16 ligt, beschikt over vier pompeilanden, een shop met Albert Heijn to go en een wasstraat. De locatie vervangt het tankstation aan de Dokweg naast de Zwijndrechtse brug, die moest wijken om de stadsentree vanaf de snelweg A16 aantrekkelijker te maken. De nieuwe locatie is ongeveer vier keer groter dan de oude vestiging.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.