Kijk terug: TankPro TV in het teken van Tabakswet en veilingen van tankstations

Welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen van tankstations die voor de deur staan? Daarover gingen we woensdag in de studio van TankPro TV in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham. Ook namen we met Lisanne Rossou van AB Interieurbouw een kijkje bij een Lukoil-locatie in Geldermalsen. Want hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan alle regels van het uitstalverbod voor rookwaren? 

Er werd afgelopen jaren gretig met miljoenen gestrooid tijdens veilingen van huurrechten voor tankstations. Niet alleen langs de Nederlandse snelwegen, maar ook op andere locaties. Maar welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen die voor de deur staan? We gingen in de studio in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.