Kijk terug: TankPro TV in het teken van Tabakswet en veilingen van tankstations

Welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen van tankstations die voor de deur staan? Daarover gingen we woensdag in de studio van TankPro TV in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham. Ook namen we met Lisanne Rossou van AB Interieurbouw een kijkje bij een Lukoil-locatie in Geldermalsen. Want hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan alle regels van het uitstalverbod voor rookwaren? 

Er werd afgelopen jaren gretig met miljoenen gestrooid tijdens veilingen van huurrechten voor tankstations. Niet alleen langs de Nederlandse snelwegen, maar ook op andere locaties. Maar welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen die voor de deur staan? We gingen in de studio in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham.

Nieuwe Tabakswet

Daarnaast hadden we aandacht voor de nieuwe Tabakswet. De maatregelen die komende jaren genomen worden om roken te ontmoedigen, zullen gevolgen hebben voor tankstations. Eén van de manieren om het aantal rokers terug te dringen, is door het verbod op het zichtbaar uitstallen van tabaksproducten in de shop. Maar wat mag er wel en wat mag er niet? We vroegen het aan Lisanne Rossou van AB Interieurbouw op locatie bij Lukoil in Geldermalsen.

Bekijk de uitzending hieronder:

Bekijk ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk terug: TankPro TV in het teken van Tabakswet en veilingen van tankstations | TankPro.nl

Kijk terug: TankPro TV in het teken van Tabakswet en veilingen van tankstations

Welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen van tankstations die voor de deur staan? Daarover gingen we woensdag in de studio van TankPro TV in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham. Ook namen we met Lisanne Rossou van AB Interieurbouw een kijkje bij een Lukoil-locatie in Geldermalsen. Want hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan alle regels van het uitstalverbod voor rookwaren? 

Er werd afgelopen jaren gretig met miljoenen gestrooid tijdens veilingen van huurrechten voor tankstations. Niet alleen langs de Nederlandse snelwegen, maar ook op andere locaties. Maar welke invloed heeft de coronacrisis op de veilingen die voor de deur staan? We gingen in de studio in gesprek met tankstation-adviseur Peter Waterham.

Nieuwe Tabakswet

Daarnaast hadden we aandacht voor de nieuwe Tabakswet. De maatregelen die komende jaren genomen worden om roken te ontmoedigen, zullen gevolgen hebben voor tankstations. Eén van de manieren om het aantal rokers terug te dringen, is door het verbod op het zichtbaar uitstallen van tabaksproducten in de shop. Maar wat mag er wel en wat mag er niet? We vroegen het aan Lisanne Rossou van AB Interieurbouw op locatie bij Lukoil in Geldermalsen.

Bekijk de uitzending hieronder:

Bekijk ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.