Kijk terug: Marja Versleijen en Tim Schoenmakers bij TankPro TV

De tweede uitzending van TankPro TV stond woensdag op de agenda. We spraken in de studio met Marja Versleijen, directeur Mobility & New Energies bij Total Nederland, over de opkomst van nieuwe brandstoffen én over multifuel tankstations. Met Tim Schoenmakers van Belangenvereniging Tankstations BETA gingen we dieper in op de kansen en uitdagingen die snelladers bieden voor tankstation-ondernemers. Voor de videoreportage gingen we dit keer op stap met Leon Jeekel van Mokobouw. 

Het interview met Marja Versleijen stond in het teken van snelladers, waterstof en groengas. Hoe kijkt Total naar de mix van brandstoffen en wat betekent dit voor het voorterrein van de stations? Tankstations zijn dé perfecte locatie voor het neerzetten van snelle laadpalen, vindt Tim Schoenmakers van BETA. Maar hoe claim je als tankstation je rol als aanbieder van snelladers? Bij het aanschaffen van een lader moet je niet over een nacht ijs gaan. De keuze uit soorten laadpalen is reuze, de investeringskosten zijn hoog en elke locatie vraagt om een eigen benadering. Leon Jeekel van installatiebedrijf Mokobouw vertelde er meer over.

Heb je de uitzending van woensdag gemist? Bekijk deze dan hieronder terug.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk terug: Marja Versleijen en Tim Schoenmakers bij TankPro TV | TankPro.nl

Kijk terug: Marja Versleijen en Tim Schoenmakers bij TankPro TV

De tweede uitzending van TankPro TV stond woensdag op de agenda. We spraken in de studio met Marja Versleijen, directeur Mobility & New Energies bij Total Nederland, over de opkomst van nieuwe brandstoffen én over multifuel tankstations. Met Tim Schoenmakers van Belangenvereniging Tankstations BETA gingen we dieper in op de kansen en uitdagingen die snelladers bieden voor tankstation-ondernemers. Voor de videoreportage gingen we dit keer op stap met Leon Jeekel van Mokobouw. 

Het interview met Marja Versleijen stond in het teken van snelladers, waterstof en groengas. Hoe kijkt Total naar de mix van brandstoffen en wat betekent dit voor het voorterrein van de stations? Tankstations zijn dé perfecte locatie voor het neerzetten van snelle laadpalen, vindt Tim Schoenmakers van BETA. Maar hoe claim je als tankstation je rol als aanbieder van snelladers? Bij het aanschaffen van een lader moet je niet over een nacht ijs gaan. De keuze uit soorten laadpalen is reuze, de investeringskosten zijn hoog en elke locatie vraagt om een eigen benadering. Leon Jeekel van installatiebedrijf Mokobouw vertelde er meer over.

Heb je de uitzending van woensdag gemist? Bekijk deze dan hieronder terug.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.