Fieten Olie bouwt tankstation in Hardenberg en neemt locatie in Blaricum over

Foto: Henry Middag

Fieten Olie is van start gegaan met de bouw van een nieuw tankstation in Hardenberg. Het wordt de 42ste eigen locatie van de onderneming uit Drenthe. Eerder deze maand nam Fieten al een tanklocatie over in Blaricum.

De nieuwbouwlocatie ligt aan De Nieuwe Haven in Hardenberg. Het station wordt gebouwd naast een vestiging van Profile Tyrecenter Heuver en is geschikt voor zowel personenauto’s als trucks. Als de bouw volgens planning verloopt, dan kunnen de eerste klanten medio augustus aan de pomp terecht voor Euro 95, Super plus 98, diesel en AdBlue.

Per begin juni heeft Fieten Olie ook een locatie overgenomen in Blaricum. Dit tankstation ligt aan de Middenweg en was voorheen in handen van Wed. B. Vos B.V. Bij het onbemande tankstation is diesel en Euro 95 verkrijgbaar.

Uitbreiding in het land

Fieten Olie was oorspronkelijk vooral actief in het noorden van het land. Afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn vleugels verder uitgeslagen in de rest van Nederland. De meeste tankstations zijn onbemand, een paar uitzonderingen daargelaten. Afgelopen februari werd de grootste locatie van Fieten geopend, vlakbij de snelweg A4 in Hoofddorp. Het nieuwe station telt zes eilanden en twaalf opstelplaatsen. Naast Euro95 (E10), Super98 (E5) en diesel, worden ook HVO100 en AdBlue aangeboden. Ook zijn er voorbereidingen getroffen voor nieuwe alternatieven, waaronder waterstof.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.