Drive-through biedt uitkomst voor De Haan Minerale Oliën bij Esso-locaties

Bij drie Esso-locaties van De Haan Minerale Oliën kunnen klanten hun bestelling plaatsen en afhalen in een drive-through. Het gaat om Esso Het Veen (Heerde, A50), Esso ‘t Loo (Wezep, A28) en Esso Willemsbos (Nunspeet, A28).

De maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen vragen van tankstations om anders te denken en kansen te grijpen. Het inrichten van een drive-through is een van de manieren om de zaken in de bakery toch door te kunnen laten draaien en klanten te kunnen blijven bedienen. Ook De Haan Minerale Oliën heeft bij drie locaties langs de snelweg een shop & drive-concept.

De klant rijdt naar het eerste venster om een bestelling te plaatsen. Vervolgens kan worden doorgereden en bij het tweede raam afgerekend worden. Daarbij is het niet nodig om de auto te verlaten en kan op veilige afstand betaald worden. Vervolgens krijgt de klant de bestelling.

Volop initiatieven

De IJswinckel en Berkman Energie Service sloegen in april de handen ineen en bieden klanten de mogelijkheid om hun favoriete sorbet, roomijs of milkshake te bestellen in de ijs drive thru op het terrein van het Berkman-tankstation aan de Tuindersweg in Barendrecht.

Ook Vissers Energy Group heeft een creatieve manier bedacht om klanten toch te kunnen blijven bedienen. Bij twee Moments & More-locaties, in het Limburgse Horst en bij Zevenbergschenhoek (A16), is het sinds kort mogelijk om gerechten online – vanaf de parkeerplaats bij de tankstations – te bestellen en direct laten te laten afleveren bij de auto.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.