Bouw tankstation aan Rondweg Noord in Amersfoort blijft onzeker

De gemeente Amersfoort zal de noodzaak moeten onderbouwen van een nieuw onbemand tankstation aan de Rondweg Noord. Dat heeft de Raad van State afgelopen week beslist na bezwaren van concurrent De Hoogekamp, exploitant van tankstations in het nabijgelegen Hoogland.

Overigens ligt er al een rapportage klaar waarin de behoefte van het tankstation wordt onderbouwd. Die rapportage kwam begin maart tijdens een zitting bij de Raad ook op tafel. Maar de Raad vindt dat het toen te laat is ingediend. Het rapport werd opzij gelegd, omdat men niet op het allerlaatste moment nieuwe informatie kan aanvoeren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Adrie van der Wel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.