Ontvang gratis de laatste editie van TankPro Magazine digitaal

Benieuwd naar de laatste editie van TankPro Magazine? Vraag dan eenmalig gratis de digitale versie van het tweede nummer aan. In deze uitgave staan we uiteraard uitgebreid stil bij de coronacrisis en de gevolgen die de genomen maatregelen hebben voor tankstations en carwashlocaties. Verder gingen we voor dit nummer in gesprek met mede-oprichter en directeur Marcel Borger van OrangeGas en met Jan Willem Drijver van PitPoint.LNG.

De zomer komt eraan. Samen met Newco Europe zetten we op een rijtje welke producten je zeker in je shop moet hebben. Medewerkers van tankstations en carwashes krijgen regelmatig te maken met overvallen en agressief gedrag. We spraken met directeur Marco Rikken van D.O.E.N over hulp aan slachtoffers.

Verder besteden we uitgebreid aandacht aan de nieuwe locatie van Fieten Olie in Hoofddorp en aan de deals die GP Groot sloot met Total Nederland en met Varo Energy. Dit en nog véél meer in TankPro Magazine nummer 2. Klik op de button hieronder om het magazine te lezen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.