150 Argos-tankstations in Nederland na omkleuring in Wommels

Het netwerk van tankstations in de kleur van Argos is in Nederland gestegen naar 150 tankstations. Het nieuwste blad aan de boom van het merk ligt in het Friese dorp Wommels. Het station aan De Lange Baan droeg tot voor kort de kleuren van Brand Oil.

Het aantal Argos-locaties is afgelopen tijd snel gestegen. Het netwerk bestaat zowel uit bemande als onbemande locaties, verspreid over heel Nederland. Komende tijd zullen er nog meer tankstations worden omgekleurd naar de kleurstelling van Argos en blijft het netwerk groeien, belooft VARO Energy, waarvan het tankstationmerk onderdeel uitmaakt. VARO Energy werkt hiervoor onder meer samen met GP Groot brandstoffen en oliehandel en Van Kessel Olie. Eind maart werd bekend dat zestien onbemande Texaco- en Firezone-stations van GP Groot omgebouwd gaan worden naar Argos.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.