HOS Oil bouwt tankstation in Kollumerzwaag om naar Total Express

Foto: HOS Oil / Johan Hoekstra

Het tankstation van HOS Oil in Kollumerzwaag gaat voortaan door het leven in de kleuren van Total Express. Tot voor kort stond het eigen merk nog op de luifel. Onlangs werd door het Friese bedrijf de bemande locatie in Boelenslaan ook al onder handen genomen. De shop kreeg een flinke makeover en is daarbij uitgevoerd in de huisstijl van Total.

Alle drie de tankstations van HOS Oil staan inmiddels in de kleuren van Total. Naast de locatie aan de Foarwei in Kollumerzwaag en het station in Boelenslaan, ten noordoosten van Drachten, heeft de onderneming nog een onbemande locatie aan de Molenweg in Surhuisterveen in het netwerk. Die beschikt over een wasgelegenheid. De rollover is geschikt voor trucks met een hoogte van 4.15 meter. Ook in Boelenslaan staan twee wasboxen en een rollover.

HOS Oil is inmiddels 33 jaar dealer van Total en voorganger Fina. Het bedrijf heeft als basis Surhuisterveen en bedient een groot aantal verschillende klanten in de regio, waaronder transportbedrijven, agrarische bedrijven en de aannemerij. Daarnaast staat het bedrijf klaar voor klanten bij de drie tankstations in Friesland. “We hopen in de nabije toekomst nog eens een station te kunnen toevoegen”, aldus Johan Hoekstra van de onderneming.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.