Hamer neemt SSE-activiteiten over van DCM/EMBA

De Belgische vestiging van Hamer heeft de SSE-activiteiten (Service Stations & Equipment) van DCM/EMBA overgenomen. De overname heeft betrekking op zowel de werknemers als de technische voorraad binnen de bestaande organisatiestructuur, inclusief de lopende service- & ijkcontracten.

Met deze overname verbreedt Hamer zijn bestaande activiteiten op het gebied van commerciële en home base tankinstallaties, een belangrijke schakel in het totale palet van activiteiten. “De markt blijft zich ontwikkelen, onze klanten blijven zich ontwikkelen en wij als aanbieder van totaaloplossingen dus ook. Het is onze taak om onze klanten maximaal te begeleiden in de technologische keuzes die nodig zijn om hun ambities waar te maken”, aldus Gert Remeysen, bedrijfsleider Hamer België.

Hamer ontwerpt en realiseert installaties voor tankterminals, brandstoffendepots, spoorweginstallaties, tankinstallaties, werkplaatsinrichtingen, noodstroominstallaties en haventoepassingen. De afdeling ‘Future Fuels’ focust zich buiten E-charge projecten op de nieuwe brandstoffen zoals HVO, GTL, CNG, LNG tot en met de integratie van waterstofinstallaties.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hamer neemt SSE-activiteiten over van DCM/EMBA | TankPro.nl

Hamer neemt SSE-activiteiten over van DCM/EMBA

De Belgische vestiging van Hamer heeft de SSE-activiteiten (Service Stations & Equipment) van DCM/EMBA overgenomen. De overname heeft betrekking op zowel de werknemers als de technische voorraad binnen de bestaande organisatiestructuur, inclusief de lopende service- & ijkcontracten.

Met deze overname verbreedt Hamer zijn bestaande activiteiten op het gebied van commerciële en home base tankinstallaties, een belangrijke schakel in het totale palet van activiteiten. “De markt blijft zich ontwikkelen, onze klanten blijven zich ontwikkelen en wij als aanbieder van totaaloplossingen dus ook. Het is onze taak om onze klanten maximaal te begeleiden in de technologische keuzes die nodig zijn om hun ambities waar te maken”, aldus Gert Remeysen, bedrijfsleider Hamer België.

Hamer ontwerpt en realiseert installaties voor tankterminals, brandstoffendepots, spoorweginstallaties, tankinstallaties, werkplaatsinrichtingen, noodstroominstallaties en haventoepassingen. De afdeling ‘Future Fuels’ focust zich buiten E-charge projecten op de nieuwe brandstoffen zoals HVO, GTL, CNG, LNG tot en met de integratie van waterstofinstallaties.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.