Aftermovie Tankstation Vakbeurs: branche vol vertrouwen over de toekomst

De Tankstation Vakbeurs 2019 is achter de rug. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. We blikken in onderstaande video nog eenmaal terug op een geslaagde tweedaagse.

Meer dan honderd exposanten presenteerden hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer op woensdag 6 en donderdag 7 november. Nieuw was ook het GreenFleet Event, dat parallel aan de vakbeurs plaatsvond en door TankPro en CarwashPro samen met zusterblad Automobiel Management werd georganiseerd. Doel van dit nieuwe initiatief was vooral om gebruikers en aanbieders van brandstoffen en laadpalen samen te brengen.

Congressen en Tankstation Challenge

Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. De tweede editie van de challenge werd gewonnen door de nieuwe locatie van Kuster Energy in Groenlo, voor Bie Olthof Nijverdal en Shell de Jong in Katwijk. Dag twee stond onder meer in het teken van het GreenFleet Congres. Het thema: tanken of laden. Expo Houten mocht voor beide evenementen in totaal 2.400 bezoekers verwelkomen. Tot volgend jaar.

Bekijk hieronder het videoverslag:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aftermovie Tankstation Vakbeurs: branche vol vertrouwen over de toekomst | TankPro.nl

Aftermovie Tankstation Vakbeurs: branche vol vertrouwen over de toekomst

De Tankstation Vakbeurs 2019 is achter de rug. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. We blikken in onderstaande video nog eenmaal terug op een geslaagde tweedaagse.

Meer dan honderd exposanten presenteerden hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer op woensdag 6 en donderdag 7 november. Nieuw was ook het GreenFleet Event, dat parallel aan de vakbeurs plaatsvond en door TankPro en CarwashPro samen met zusterblad Automobiel Management werd georganiseerd. Doel van dit nieuwe initiatief was vooral om gebruikers en aanbieders van brandstoffen en laadpalen samen te brengen.

Congressen en Tankstation Challenge

Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. De tweede editie van de challenge werd gewonnen door de nieuwe locatie van Kuster Energy in Groenlo, voor Bie Olthof Nijverdal en Shell de Jong in Katwijk. Dag twee stond onder meer in het teken van het GreenFleet Congres. Het thema: tanken of laden. Expo Houten mocht voor beide evenementen in totaal 2.400 bezoekers verwelkomen. Tot volgend jaar.

Bekijk hieronder het videoverslag:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.