Vissers Energy Group kleurt Argos-locatie Van Kessel Olie om naar BP

Het voormalige Argos-tankstation aan de Van Heemstraweg in het Gelderse Weurt is sinds deze week in handen van Vissers Energy Group. De locatie die onder de paraplu van Van Kessel Olie viel, is omgebouwd naar de kleuren van BP en is voortaan ook voorzien van een shop. In de winkel is het Delimore-concept van het Limburgse familiebedrijf terug te vinden.

De omkleuring is het resultaat van de samenwerking die de twee bedrijven eerder dit jaar met elkaar zijn aangegaan. Volgens beiden is het partnerschap een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de markt. Door schaalgrootte en kennis te combineren met A-merken willen familiebedrijven de basis leggen voor een sterke toekomst.

Vissers Energy Group zal zich vooral richten op retail, dealers en tankpassen. De bemande tankstations onder de merken Esso, Esso Express, BP en de shops met de formules Moments & More, Delimore en De Smaaksmederij staan daarbij centraal. Ook de leveranties van Esso-brandstoffen aan dealers én de eigen tankpas blijven onder de activiteiten vallen. Vissers Energy Group gaat daarnaast ook de exploitatie verzorgen van enkele tankstations met shop van Van Kessel Olie.

Van Kessel Olie verzorgt sinds 1 juli 2019 de leveranties van Vissers Energy Group op thuislocaties van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue verzorgen. Dit gebeurt vanuit Milheeze, de thuisbasis van Van Kessel Olie. Daarnaast blijft Van Kessel Olie actief op het gebied van de exploitatie van onbemande en dealer tankstations, als ook de verkoop van de eigen tankpas.

Shop en carwash

De shop bij de locatie in Weurt is zeven dagen per week geopend. Tanken is via de nachtautomaat 24 uur per dag mogelijk. Op het station kan Euro 95, Ultimate 98 en Diesel getankt worden. Daar komt binnenkort AdBlue bij. Er is ook een high speed diesel pomp voor trucks aanwezig. Klanten die gelijk hun auto willen wassen, kunnen dat binnenkort ook doen bij het tankstation aan de Van Heemstraweg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.