Freek van Beek nieuwe Country Manager Lekkerland Nederland

Henk-Jan Peterse treedt per 31 december terug als Country Manager van Lekkerland Nederland. Hij wordt opgevolgd door Freek van Beek, die totdat zijn opvolger is benoemd voorlopig ook verantwoordelijk blijft voor Inkoop en Category Management.

Van Beek (46) begon zijn carrière bij Lekkerland in Nederland 4 jaar geleden als directeur Inkoop en Category Management en lid van het Management Team. “Ik ben zeer verheugd dat Freek de verantwoordelijkheid voor Lekkerland Nederland op zich neemt in de rol van Country Manager. Freek, die het bedrijf goed kent, heeft alle kwaliteiten en ervaring die nodig zijn deze rol goed te kunnen vervullen”, verwoordt Patrick Steppe.

“Ondanks de overwinning op zijn ziekte, laat Henk-Jans huidige gezondheidssituatie hem niet toe zijn rol als Country Manager te continueren”, legt Steppe, Chief Executive Officer van Lekkerland Groep, uit. “Ik wil Henk-Jan bedanken voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid én onze samenwerking. Hij zal Lekkerland in de toekomst blijven supporten met zijn kennis en ervaring.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.