Groot aantal primeurs gepresenteerd op Tankstation Vakbeurs

De vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is in volle gang. Twee dagen lang, op woensdag 21 en donderdag 22 november, staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds via de website www.tankstationvakbeurs.nl.

De eerste dag van de vakbeurs stond onder meer in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Thema dit jaar was: wat wordt de brandstofmix van morgen? Op het programma stonden sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Els de Wit), Shell (Ewald Breunesse), BOVAG (Rogier Kuin), Germ Wiersma (Future Fuels) en Orangegas (Marcel Borger). Zij gingen onder meer uitgebreid in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, blauwe diesel (HVO), LNG en CNG/groengas. Voor de pauze verzorgden voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues een ludieke sessie over de rol van brandstoffen in de autosport en het geheim van Max Verstappen.

Congres en primeurs

De beursvloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux is dit jaar helemaal uitverkocht. Alle belangrijke (olie)maatschappijen en toeleveranciers op het gebied van tankstations, (alternatieve) brandstoffen, carwash en retail – groot en klein – zijn dit jaar als exposant aanwezig. Op de vloer worden dit jaar verschillende primeurs onthuld, waaronder de nieuwe tankstation-formule GT24, PumpWatch NEW (BigBrother), de iNozzle One (Smarter Nozzle Europe) en de vernieuwde iPad-kassa (Extendas). Shell presenteerde op woensdag bovendien een wereldprimeur op het gebied van waterstof. Nederland is het eerste land wereldwijd waar Shell de nieuwe waterstofpropositie aan haar dealers gaat aanbieden.

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld, de presentaties vinden zowel op de vloer als in de speciale workshopzalen plaats. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Natuurlijk is ook de beursvloer op donderdag de hele dag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt om 16.00 uur bij de stand van FoodCourt.

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds op www.tankstationvakbeurs.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groot aantal primeurs gepresenteerd op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Groot aantal primeurs gepresenteerd op Tankstation Vakbeurs

De vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is in volle gang. Twee dagen lang, op woensdag 21 en donderdag 22 november, staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds via de website www.tankstationvakbeurs.nl.

De eerste dag van de vakbeurs stond onder meer in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Thema dit jaar was: wat wordt de brandstofmix van morgen? Op het programma stonden sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Els de Wit), Shell (Ewald Breunesse), BOVAG (Rogier Kuin), Germ Wiersma (Future Fuels) en Orangegas (Marcel Borger). Zij gingen onder meer uitgebreid in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, blauwe diesel (HVO), LNG en CNG/groengas. Voor de pauze verzorgden voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues een ludieke sessie over de rol van brandstoffen in de autosport en het geheim van Max Verstappen.

Congres en primeurs

De beursvloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux is dit jaar helemaal uitverkocht. Alle belangrijke (olie)maatschappijen en toeleveranciers op het gebied van tankstations, (alternatieve) brandstoffen, carwash en retail – groot en klein – zijn dit jaar als exposant aanwezig. Op de vloer worden dit jaar verschillende primeurs onthuld, waaronder de nieuwe tankstation-formule GT24, PumpWatch NEW (BigBrother), de iNozzle One (Smarter Nozzle Europe) en de vernieuwde iPad-kassa (Extendas). Shell presenteerde op woensdag bovendien een wereldprimeur op het gebied van waterstof. Nederland is het eerste land wereldwijd waar Shell de nieuwe waterstofpropositie aan haar dealers gaat aanbieden.

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld, de presentaties vinden zowel op de vloer als in de speciale workshopzalen plaats. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Natuurlijk is ook de beursvloer op donderdag de hele dag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt om 16.00 uur bij de stand van FoodCourt.

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds op www.tankstationvakbeurs.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.