Openbare inschrijving voor bouw van tankstation in Deventer

De gemeente Deventer organiseert een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstation aan de Holterweg in Deventer. De nieuwe locatie maakt onderdeel uit van de nog in ontwikkeling zijnde ‘Leisurestrook Holterweg’. Naast het tankstation worden ook een restaurant van McDonald’s en het sport- en speelcentrum Leisure World Deventer gerealiseerd.

De tanklocatie zal door de gemeente Deventer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van 1.519 vierkante meter. Bijzonder element aan deze inschrijving is dat de gunning van het huurrecht niet alleen afhankelijk is van de hoogte van een eenmalige entrance fee, maar ook van de architectuur van het toekomstige tankstation.

Duurzaamheid

Ook de toegezegde maatregelen van de inschrijver op het gebied van duurzaamheid worden meegenomen in de procedure. Zo ziet de gemeente Deventer graag dat op het tankstation ook snelladers voor elektrische auto’s worden geplaatst.

Voor de inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. De inschrijving sluit op 6 februari 2019. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per e-mail tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie over deze inschrijving is ook te vinden op de site van BZO Tankstations.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Openbare inschrijving voor bouw van tankstation in Deventer | TankPro.nl

Openbare inschrijving voor bouw van tankstation in Deventer

De gemeente Deventer organiseert een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstation aan de Holterweg in Deventer. De nieuwe locatie maakt onderdeel uit van de nog in ontwikkeling zijnde ‘Leisurestrook Holterweg’. Naast het tankstation worden ook een restaurant van McDonald’s en het sport- en speelcentrum Leisure World Deventer gerealiseerd.

De tanklocatie zal door de gemeente Deventer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van 1.519 vierkante meter. Bijzonder element aan deze inschrijving is dat de gunning van het huurrecht niet alleen afhankelijk is van de hoogte van een eenmalige entrance fee, maar ook van de architectuur van het toekomstige tankstation.

Duurzaamheid

Ook de toegezegde maatregelen van de inschrijver op het gebied van duurzaamheid worden meegenomen in de procedure. Zo ziet de gemeente Deventer graag dat op het tankstation ook snelladers voor elektrische auto’s worden geplaatst.

Voor de inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. De inschrijving sluit op 6 februari 2019. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per e-mail tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie over deze inschrijving is ook te vinden op de site van BZO Tankstations.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.