Beursvloer Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 uitverkocht

Ruim twee weken voor de start van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 is de laatste standplek vergeven. Daarmee is de vloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux dit jaar helemaal uitverkocht. Het evenement vindt plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november. Alle belangrijke spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience zijn dit jaar als exposant van de partij in Expo Houten. Bezoekers kunnen zich uiteraard nog steeds registreren voor het evenement. 

Het aftellen is begonnen. Over twee weken staat de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs op het programma. De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie – vakbladen TankPro en CarwashPro – om de vakbeurs uit te breiden van één naar twee dagen. Een belangrijk onderdeel van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is uiteraard de beursvloer. En die is dit jaar voller dan ooit. Alle belangrijke (olie)maatschappijen en toeleveranciers op het gebied van tankstations, (alternatieve) brandstoffen, carwash en retail – groot en klein – zijn dit jaar als exposant aanwezig.

(Bekijk hier het overzicht van alle exposanten)

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ook vindt op woensdag 21 november het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt?

Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over autoracen in de toekomst en de rol van brandstoffen. De woensdag wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer.

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld, de presentaties vinden zowel op de vloer als in de speciale workshopzalen plaats. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Natuurlijk is ook de beursvloer op donderdag de hele dag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beursvloer Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 uitverkocht | TankPro.nl

Beursvloer Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 uitverkocht

Ruim twee weken voor de start van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 is de laatste standplek vergeven. Daarmee is de vloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux dit jaar helemaal uitverkocht. Het evenement vindt plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november. Alle belangrijke spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience zijn dit jaar als exposant van de partij in Expo Houten. Bezoekers kunnen zich uiteraard nog steeds registreren voor het evenement. 

Het aftellen is begonnen. Over twee weken staat de vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs op het programma. De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie – vakbladen TankPro en CarwashPro – om de vakbeurs uit te breiden van één naar twee dagen. Een belangrijk onderdeel van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is uiteraard de beursvloer. En die is dit jaar voller dan ooit. Alle belangrijke (olie)maatschappijen en toeleveranciers op het gebied van tankstations, (alternatieve) brandstoffen, carwash en retail – groot en klein – zijn dit jaar als exposant aanwezig.

(Bekijk hier het overzicht van alle exposanten)

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ook vindt op woensdag 21 november het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt?

Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over autoracen in de toekomst en de rol van brandstoffen. De woensdag wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer.

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld, de presentaties vinden zowel op de vloer als in de speciale workshopzalen plaats. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Natuurlijk is ook de beursvloer op donderdag de hele dag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.