Tamoil breidt flink uit in het noorden van het land

Het noorden van Nederland wordt blauw. Althans als het aan Tamoil ligt. In een bericht van het tankstationbedrijf wordt een berg aan nieuwe locaties in het noorden aangekondigd. Het totale aantal tankstations van Tamoil in Nederland zal nog dit jaar toenemen van 154 naar 183 locaties. Vooral het noorden moet echt blauw kleuren. Hoeveel wasgelegenheden bij de nieuwe locaties gevestigd zijn is nog niet duidelijk. 

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op verschillende locaties diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel. Daarnaast was Tamoil snel in Nederland met het mobiel betalen aan de pomp en introduceerde ze samen met energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app.

Blauw

Dit jaar zal de Tamoil blauwe kleur onder andere verschijnen op stations in Adorp, Assen (Van Vlissingenstraat), Drachten (De Bolder), Elspeet, Gorredijk, Groningen (Pop Dijkemaweg), Hoogezand, Jubbega, Klazienaveen, Loppersum, Maarn, Marum (Gr.), Nunspeet, Odoorn, Peizermade, Putten, Rhenen, Sappemeer, Slochteren, Veendam, Vries, Wehl, Wijhe en Zeewolde.

Naast de flink uitbreiding gaat Tamoil op nog een andere manier voor blauw. In samenwerking met Future Fuels Wholesale B.V. brengt het bedrijf de Blauwe Diesel B100 op de markt. Blauwe Diesel B100 is een HVO, die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Zo is deze diesel geheel fossielvrij en emissiearm. Blauwe Diesel is verkrijgbaar bij Tamoil Express in Drachten, Leeuwarden, Marrum, Suameer en Winsum. Sinds de Elfwegentocht zijn daar ook de Tamoil stations in Akkrum, Kollum en Wolvega bijgekomen.

Lees ook: Tamoil Nederland kiest voor groei en tweemerkenstrategie

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil breidt flink uit in het noorden van het land | TankPro.nl

Tamoil breidt flink uit in het noorden van het land

Het noorden van Nederland wordt blauw. Althans als het aan Tamoil ligt. In een bericht van het tankstationbedrijf wordt een berg aan nieuwe locaties in het noorden aangekondigd. Het totale aantal tankstations van Tamoil in Nederland zal nog dit jaar toenemen van 154 naar 183 locaties. Vooral het noorden moet echt blauw kleuren. Hoeveel wasgelegenheden bij de nieuwe locaties gevestigd zijn is nog niet duidelijk. 

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op verschillende locaties diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel. Daarnaast was Tamoil snel in Nederland met het mobiel betalen aan de pomp en introduceerde ze samen met energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app.

Blauw

Dit jaar zal de Tamoil blauwe kleur onder andere verschijnen op stations in Adorp, Assen (Van Vlissingenstraat), Drachten (De Bolder), Elspeet, Gorredijk, Groningen (Pop Dijkemaweg), Hoogezand, Jubbega, Klazienaveen, Loppersum, Maarn, Marum (Gr.), Nunspeet, Odoorn, Peizermade, Putten, Rhenen, Sappemeer, Slochteren, Veendam, Vries, Wehl, Wijhe en Zeewolde.

Naast de flink uitbreiding gaat Tamoil op nog een andere manier voor blauw. In samenwerking met Future Fuels Wholesale B.V. brengt het bedrijf de Blauwe Diesel B100 op de markt. Blauwe Diesel B100 is een HVO, die volledig wordt geproduceerd uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Zo is deze diesel geheel fossielvrij en emissiearm. Blauwe Diesel is verkrijgbaar bij Tamoil Express in Drachten, Leeuwarden, Marrum, Suameer en Winsum. Sinds de Elfwegentocht zijn daar ook de Tamoil stations in Akkrum, Kollum en Wolvega bijgekomen.

Lees ook: Tamoil Nederland kiest voor groei en tweemerkenstrategie

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.