Allego, laadpaal, Van der Valk

Allego plaatst snelle laadpalen bij Van der Valk

Bij het Van der Valk Hotel Eindhoven direct aan de A2 en A67 is dinsdagochtend een snellaadplein voor elektrische auto’s geopend. Het plein heeft in totaal vijftig laadpunten en biedt een combinatie van slim, regulier, snel en ultrasnel laden. Allego, de aanbieder van laadoplossingen, heeft op deze locatie de eerste ‘liquid cooled’ High Power Chargers (tot 350 kW laden) van de Benelux geïnstalleerd, als onderdeel van het Europese MEGA-E high power charging netwerk. Met deze laders is het mogelijk met vijf minuten laden honderd kilometer vooruit te komen.

Het laadplein krijgt de naam ‘Green Zone’ en beschikt over 24 snelladers specifiek voor Tesla-rijders en het Allego Charging Plaza met zestien laadpunten (elk 22 kW), waarbij slimme software de beschikbare energie verdeelt over de aangesloten auto’s. Verder kunnen e-rijders op vier laadplekken gebruik maken van High Power Charging (tot 350 kW) en nog eens twee parkeerplaatsen zijn voorzien van de Allego Triple Fast Charger (50 kW). Hiernaast zijn er nog vier reguliere laadpunten (11 kW) beschikbaar. Door deze opstelling kan elke e-auto geladen worden. In combinatie met de vele services van het hotel, is dit volgens beide partijen de ideale plaats voor e-rijders voor een lang of kort verblijf.

Mobility hub

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voorname plek van ontmoeting en overleg onder andere door het in 2012 gerealiseerde congrescentrum. Vorig jaar is het succesvolle flexibele vergaderconcept geopend; Seats & Offices met bijbehorende minimarket Moes de Pom. Met de huidige uitbreiding van het laadstation is het een goede locatie en biedt het hotel veel flexibiliteit voor de ‘mobiele’ ondernemer van nu. “Vanaf de A2 kun je hier snel je auto opladen, genieten van een verse espresso, je mail bijwerken en weer doorrijden”, aldus hoteldirecteur Rick Polman.

High Power Charging

“We zijn trots dat we op zo’n A-locatie onze modernste generatie laadoplossingen mogen aanbieden en dat Eindhoven de eerste locatie is van het MEGA-E high power charging netwerk dat we in Europe realiseren. De High Power Chargers zijn een primeur in de Benelux. De nieuwe generatie elektrische auto’s kunnen in vijf minuten honderd kilometer bereik laden. Samen met Van der Valk Eindhoven laten we zien dat elektrisch rijden steeds comfortabeler wordt en dat we door goede samenwerking schone mobiliteit mogelijk maken. Het is daarmee hét voorbeeld voor andere locatie eigenaren”, zegt Anja van Niersen, CEO van Allego.

Lees ook: Alliander verkoopt laadpaaldochter Allego aan Franse investeerder

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Allego plaatst snelle laadpalen bij Van der Valk | TankPro.nl
Allego, laadpaal, Van der Valk

Allego plaatst snelle laadpalen bij Van der Valk

Bij het Van der Valk Hotel Eindhoven direct aan de A2 en A67 is dinsdagochtend een snellaadplein voor elektrische auto’s geopend. Het plein heeft in totaal vijftig laadpunten en biedt een combinatie van slim, regulier, snel en ultrasnel laden. Allego, de aanbieder van laadoplossingen, heeft op deze locatie de eerste ‘liquid cooled’ High Power Chargers (tot 350 kW laden) van de Benelux geïnstalleerd, als onderdeel van het Europese MEGA-E high power charging netwerk. Met deze laders is het mogelijk met vijf minuten laden honderd kilometer vooruit te komen.

Het laadplein krijgt de naam ‘Green Zone’ en beschikt over 24 snelladers specifiek voor Tesla-rijders en het Allego Charging Plaza met zestien laadpunten (elk 22 kW), waarbij slimme software de beschikbare energie verdeelt over de aangesloten auto’s. Verder kunnen e-rijders op vier laadplekken gebruik maken van High Power Charging (tot 350 kW) en nog eens twee parkeerplaatsen zijn voorzien van de Allego Triple Fast Charger (50 kW). Hiernaast zijn er nog vier reguliere laadpunten (11 kW) beschikbaar. Door deze opstelling kan elke e-auto geladen worden. In combinatie met de vele services van het hotel, is dit volgens beide partijen de ideale plaats voor e-rijders voor een lang of kort verblijf.

Mobility hub

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een voorname plek van ontmoeting en overleg onder andere door het in 2012 gerealiseerde congrescentrum. Vorig jaar is het succesvolle flexibele vergaderconcept geopend; Seats & Offices met bijbehorende minimarket Moes de Pom. Met de huidige uitbreiding van het laadstation is het een goede locatie en biedt het hotel veel flexibiliteit voor de ‘mobiele’ ondernemer van nu. “Vanaf de A2 kun je hier snel je auto opladen, genieten van een verse espresso, je mail bijwerken en weer doorrijden”, aldus hoteldirecteur Rick Polman.

High Power Charging

“We zijn trots dat we op zo’n A-locatie onze modernste generatie laadoplossingen mogen aanbieden en dat Eindhoven de eerste locatie is van het MEGA-E high power charging netwerk dat we in Europe realiseren. De High Power Chargers zijn een primeur in de Benelux. De nieuwe generatie elektrische auto’s kunnen in vijf minuten honderd kilometer bereik laden. Samen met Van der Valk Eindhoven laten we zien dat elektrisch rijden steeds comfortabeler wordt en dat we door goede samenwerking schone mobiliteit mogelijk maken. Het is daarmee hét voorbeeld voor andere locatie eigenaren”, zegt Anja van Niersen, CEO van Allego.

Lees ook: Alliander verkoopt laadpaaldochter Allego aan Franse investeerder

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.