Tankstation Het Meeuwke in Hoogerheide sleept titel in de wacht

Carwash Het Meeuwke in Hoogerheide wordt door bezoekers van Telefoonboek.nl als beste tankstation van Nederland beoordeeld. Het Noord-Brabantse station, dat ligt aan de Plesmanlaan 2, scoort een 9,6. De tweede plaats is voor Shell Van der Goor Brandstoffen uit Oss met een 9,5. Tankstation Wichink in Heeten eindigt op plek drie en behaalt eveneens een 9,5.

Het winnende tankstation is onderdeel van het De Meeuw-concept, dat in 2015 door Vollenhoven Olie werd overgenomen van de familie Meeuwsen. De tanklocatie in Hoogerheide beschikt ook over een shop, een roll-over en vier wasboxen. Volgens de beoordeling eindigt Shell Van der Goor, dat ligt aan de Hertogensingel 87 in Oss, op plek twee. Ook deze locatie beschikt over een shop en een roll-over. Tankstation Wichink ligt aan de Spanjaardsdijk 7 in Heeten. Het station wordt onder de eigen naam geëxploiteerd.

Gemiddelde score

De ervaringen die consumenten hebben met tankstations, is over het algemeen goed. In de top 25 komen de cijfers niet lager dan een 8,4. Klanten kunnen op Telefoonboek.nl informatie vinden van bedrijven en personen, zoals adressen en telefoonnummers. Op basis van hun ervaringen met een bedrijf kunnen zij een beoordeling achterlaten. Deze bestaat uit een gemiddelde van de cijfers gegeven op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Uit deze gegevens is een top 10 opgesteld van tankstations.

Top 10:

1. Carwash Het Meeuwke, Hoogerheide 9,6
2. Shell Van der Goor Brandstoffen B.V., Oss 9,5
3. Tankstation Wichink Heeten B.V., Heeten 9,5
4. Garage en Tankstation Milder B.V., Gendt 9,5
5. TSE Tank Service Europoort BV, Europoort Rotterdam 9,4
6. Shell Dauwendaele, Middelburg 9,3
7. Shell Station Engelsma Wynia, Leeuwarden 9,2
8. Auto Maas Tankstations B.V., Geldrop 9,2
9. Shell Station Brielle, Brielle 8,9
10. Total ’t Meertje, Nijmegen 8,7

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Het Meeuwke in Hoogerheide sleept titel in de wacht | TankPro.nl

Tankstation Het Meeuwke in Hoogerheide sleept titel in de wacht

Carwash Het Meeuwke in Hoogerheide wordt door bezoekers van Telefoonboek.nl als beste tankstation van Nederland beoordeeld. Het Noord-Brabantse station, dat ligt aan de Plesmanlaan 2, scoort een 9,6. De tweede plaats is voor Shell Van der Goor Brandstoffen uit Oss met een 9,5. Tankstation Wichink in Heeten eindigt op plek drie en behaalt eveneens een 9,5.

Het winnende tankstation is onderdeel van het De Meeuw-concept, dat in 2015 door Vollenhoven Olie werd overgenomen van de familie Meeuwsen. De tanklocatie in Hoogerheide beschikt ook over een shop, een roll-over en vier wasboxen. Volgens de beoordeling eindigt Shell Van der Goor, dat ligt aan de Hertogensingel 87 in Oss, op plek twee. Ook deze locatie beschikt over een shop en een roll-over. Tankstation Wichink ligt aan de Spanjaardsdijk 7 in Heeten. Het station wordt onder de eigen naam geëxploiteerd.

Gemiddelde score

De ervaringen die consumenten hebben met tankstations, is over het algemeen goed. In de top 25 komen de cijfers niet lager dan een 8,4. Klanten kunnen op Telefoonboek.nl informatie vinden van bedrijven en personen, zoals adressen en telefoonnummers. Op basis van hun ervaringen met een bedrijf kunnen zij een beoordeling achterlaten. Deze bestaat uit een gemiddelde van de cijfers gegeven op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Uit deze gegevens is een top 10 opgesteld van tankstations.

Top 10:

1. Carwash Het Meeuwke, Hoogerheide 9,6
2. Shell Van der Goor Brandstoffen B.V., Oss 9,5
3. Tankstation Wichink Heeten B.V., Heeten 9,5
4. Garage en Tankstation Milder B.V., Gendt 9,5
5. TSE Tank Service Europoort BV, Europoort Rotterdam 9,4
6. Shell Dauwendaele, Middelburg 9,3
7. Shell Station Engelsma Wynia, Leeuwarden 9,2
8. Auto Maas Tankstations B.V., Geldrop 9,2
9. Shell Station Brielle, Brielle 8,9
10. Total ’t Meertje, Nijmegen 8,7

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.