Mobiel platform MyOrder overgenomen door Ease2pay

Het mobiele platform MyOrder wordt overgenomen door de beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay. Beide diensten worden na de overname samengevoegd. Bundeling van de krachten en de financiële mogelijkheden van een beursgenoteerd bedrijf zullen bijdragen aan het verder versnellen van de reeds ingezette groei, vertelt Arlette Broex van MyOrder.

“Dankzij de overname door Ease2pay kan MyOrder een versnelling creëren in de realisatie van haar ambities”, aldus Broex. Ook mede-oprichter Gertjan Rösken ziet met de overname kansen. “Met de vorig jaar door ons ingeslagen weg heeft MyOrder zich op de kaart gezet als innovatieve mobiliteitsdienstverlener, samen met Ease2pay kan dit verder uitgebouwd worden.”

Tanken bij zeshonderd stations

Met de lancering van de On the Go!-app verscherpte MyOrder in oktober 2017 haar koers met een volledige focus op mobiliteitsdiensten. Inmiddels is de On the Go!-app 60.000 keer gedownload. De mobiliteitsdiensten van MyOrder worden ook aangeboden in andere apps zoals Rabo Wallet, Texaco Stars en DriveGuide van Justlease. In totaal zijn er ruim 100.000 geregistreerde gebruikers op het MyOrder-platform die in 116 steden kunnen parkeren en bij zeshonderd aangesloten tankstations mobiel kunnen tanken.

De dienstverlening aan de gebruikers van het MyOrder-platform en On the Go! wordt onder de vlag van Ease2pay gecontinueerd. Om het besluit tot overname definitief te maken wordt het aan de aandeelhouders van het bedrijf  voorgelegd. De overgang van activiteiten is beoogd voor deze zomer. Ease2pay is een 100 procent dochterbedrijf van Docdata. Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis, die eerder Greenwheels oprichtten, vormen samen de directie.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mobiel platform MyOrder overgenomen door Ease2pay | TankPro.nl

Mobiel platform MyOrder overgenomen door Ease2pay

Het mobiele platform MyOrder wordt overgenomen door de beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay. Beide diensten worden na de overname samengevoegd. Bundeling van de krachten en de financiële mogelijkheden van een beursgenoteerd bedrijf zullen bijdragen aan het verder versnellen van de reeds ingezette groei, vertelt Arlette Broex van MyOrder.

“Dankzij de overname door Ease2pay kan MyOrder een versnelling creëren in de realisatie van haar ambities”, aldus Broex. Ook mede-oprichter Gertjan Rösken ziet met de overname kansen. “Met de vorig jaar door ons ingeslagen weg heeft MyOrder zich op de kaart gezet als innovatieve mobiliteitsdienstverlener, samen met Ease2pay kan dit verder uitgebouwd worden.”

Tanken bij zeshonderd stations

Met de lancering van de On the Go!-app verscherpte MyOrder in oktober 2017 haar koers met een volledige focus op mobiliteitsdiensten. Inmiddels is de On the Go!-app 60.000 keer gedownload. De mobiliteitsdiensten van MyOrder worden ook aangeboden in andere apps zoals Rabo Wallet, Texaco Stars en DriveGuide van Justlease. In totaal zijn er ruim 100.000 geregistreerde gebruikers op het MyOrder-platform die in 116 steden kunnen parkeren en bij zeshonderd aangesloten tankstations mobiel kunnen tanken.

De dienstverlening aan de gebruikers van het MyOrder-platform en On the Go! wordt onder de vlag van Ease2pay gecontinueerd. Om het besluit tot overname definitief te maken wordt het aan de aandeelhouders van het bedrijf  voorgelegd. De overgang van activiteiten is beoogd voor deze zomer. Ease2pay is een 100 procent dochterbedrijf van Docdata. Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis, die eerder Greenwheels oprichtten, vormen samen de directie.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.