Eric de Ruijter nieuwe managing director AVIA Nederland

AVIA Nederland krijgt met Eric de Ruijter een nieuwe managing director. Hij start per direct in zijn nieuwe functie en vervangt daarbij de huidige interim managing director Edward van der Veen, die de functie sinds juli 2017 bekleedde.

De 49-jarige de Ruijter (zie foto onder) heeft ervaring in de zakelijke dienstverlening en heeft zijn sporen verdiend binnen andere coöperaties. Hij komt uit een ondernemersgezin en zal de verdere uitbouw van AVIA Nederland vormgeven in samenwerking met de aangesloten leden.

De Ruijter licht toe: “AVIA is een prachtig internationaal merk, met veel potentie in een sterk veranderende brandstofmarkt. De komende jaren staan in het teken van ontwikkeling. Ik heb hier veel zin in.” Hij gaat met het bestaande team een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van het AVIA-merk en de positie van de coöperatie in Nederland.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en is met ruim 350 tanklocaties het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eric de Ruijter nieuwe managing director AVIA Nederland | TankPro.nl

Eric de Ruijter nieuwe managing director AVIA Nederland

AVIA Nederland krijgt met Eric de Ruijter een nieuwe managing director. Hij start per direct in zijn nieuwe functie en vervangt daarbij de huidige interim managing director Edward van der Veen, die de functie sinds juli 2017 bekleedde.

De 49-jarige de Ruijter (zie foto onder) heeft ervaring in de zakelijke dienstverlening en heeft zijn sporen verdiend binnen andere coöperaties. Hij komt uit een ondernemersgezin en zal de verdere uitbouw van AVIA Nederland vormgeven in samenwerking met de aangesloten leden.

De Ruijter licht toe: “AVIA is een prachtig internationaal merk, met veel potentie in een sterk veranderende brandstofmarkt. De komende jaren staan in het teken van ontwikkeling. Ik heb hier veel zin in.” Hij gaat met het bestaande team een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van het AVIA-merk en de positie van de coöperatie in Nederland.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en is met ruim 350 tanklocaties het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.