Bekijk de nieuwste innovaties van Extendas

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2017 liet Extendas haar nieuwste innovaties zien. De softwarepartner uit Enschede biedt onder meer een asset light iPad kassa en maakt het mogelijk om via mobiele apparaten de ontwikkelingen op het eigen tankstation nauwgezet te volgen. Veel ondernemers en ketens bezochten de stand van Extendas en lieten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. Bent u ook benieuwd? Bekijk dan onderstaande video.

Bekijk hier de video:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig over ontwikkelingen in de autowasbranche voor vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.