Tango, Tamoil en Kuster Olie breiden uit met nieuwe tankstations

Tango heeft het aantal locaties in Amsterdam uitgebreid van drie naar vier. De aanbieder opende begin november een nieuw tankstation aan de Johan Huizingalaan in de hoofdstad. Vrijwel tegelijkertijd werd door Kuster Olie een onbemand station geopend in Winterswijk. Tamoil heeft plannen voor het realiseren van een nieuwe locatie in Zaandam.

“We zijn blij dat we nu op een vierde locatie in Amsterdam iedereen slimmer kunnen laten tanken en dat laten we weten ook,” zegt Edwin van Walsum van Tango. Klanten van het nieuwe onbemande tankstation kunnen vanaf 20 november twee weken lang rekenen op extra korting aan de pomp. Er zijn inmiddels 190 locaties van de aanbieder in ons land, laat het bedrijf weten. 

Tamoil

In Zaandam bouwt Tamoil op dit moment aan een nieuw tankstation. De locatie ligt aan de Symon Spiersweg 1 en zal – als alles volgens planning verloopt – binnen enkele weken geopend worden. Het tankstation wordt uitgerust met LED-verlichting in de luifel. De duurzame verlichting is ook al terug te vinden bij 117 andere tankstations van Tamoil. Komend jaar wordt deze verlichting ook toegepast op zo’n zestig aanvullende locaties.

Kuster Olie

Ook in Winterswijk zijn er ontwikkelingen. Kuster Olie opende onlangs een onbemand tankstation aan de Rondweg-Zuid. De locatie is ruim van opzet en ook geschikt voor vrachtwagens. Aan de pomp kunnen klanten terecht voor diesel, Euro 95 en GTL. Ook Adblue kan er getankt worden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango, Tamoil en Kuster Olie breiden uit met nieuwe tankstations | TankPro.nl

Tango, Tamoil en Kuster Olie breiden uit met nieuwe tankstations

Tango heeft het aantal locaties in Amsterdam uitgebreid van drie naar vier. De aanbieder opende begin november een nieuw tankstation aan de Johan Huizingalaan in de hoofdstad. Vrijwel tegelijkertijd werd door Kuster Olie een onbemand station geopend in Winterswijk. Tamoil heeft plannen voor het realiseren van een nieuwe locatie in Zaandam.

“We zijn blij dat we nu op een vierde locatie in Amsterdam iedereen slimmer kunnen laten tanken en dat laten we weten ook,” zegt Edwin van Walsum van Tango. Klanten van het nieuwe onbemande tankstation kunnen vanaf 20 november twee weken lang rekenen op extra korting aan de pomp. Er zijn inmiddels 190 locaties van de aanbieder in ons land, laat het bedrijf weten. 

Tamoil

In Zaandam bouwt Tamoil op dit moment aan een nieuw tankstation. De locatie ligt aan de Symon Spiersweg 1 en zal – als alles volgens planning verloopt – binnen enkele weken geopend worden. Het tankstation wordt uitgerust met LED-verlichting in de luifel. De duurzame verlichting is ook al terug te vinden bij 117 andere tankstations van Tamoil. Komend jaar wordt deze verlichting ook toegepast op zo’n zestig aanvullende locaties.

Kuster Olie

Ook in Winterswijk zijn er ontwikkelingen. Kuster Olie opende onlangs een onbemand tankstation aan de Rondweg-Zuid. De locatie is ruim van opzet en ook geschikt voor vrachtwagens. Aan de pomp kunnen klanten terecht voor diesel, Euro 95 en GTL. Ook Adblue kan er getankt worden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.