Inschrijving geopend voor huurrechten drie stations Schiedam

De gemeente Schiedam heeft de inschrijving geopend voor de huurrechten van drie tankstationlocaties in Schiedam. Het gaat om twee onbemande locaties aan de Nieuwe Damlaan (nummer 9 en 100) en om een onbemand tankstation aan de Horvathweg 50. De organisatie van de inschrijving is in handen van BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 1 februari 2018.

De locaties aan de Nieuwe Damlaan, die tegenover elkaar liggen, worden momenteel geëxploiteerd onder de vlag van Tango. Het derde tankstation is een Argos-locatie. Het huurrecht heeft betrekking op de ondergrond van de betreffende locaties en wordt gecombineerd met een huurafhankelijk recht van opstal voor de boven- en ondergrondse opstallen van de tankstations. De tanklocaties worden geveild met behoud van deze opstallen.

Inschrijven op meerdere tankstations

De huurrechten van de locaties worden door de gemeente Schiedam gegund aan de partij die bij de inschrijving de hoogste bieding uitbrengt op een eenmalige entrance fee. Deze is verschuldigd naast de jaarlijkse huurprijs van 20 euro per vierkante meter en een retributie van 0,012 euro per liter.

De nieuwe huurovereenkomsten voor de locaties aan de Nieuwe Damlaan gaan in per 1 juli 2018, die van de locatie Horvathweg start per 1 april 2018. Eventueel zit in beide data nog enige speling. De inschrijving sluit op 1 februari 2018 om 10.00 uur. Op de drie locaties wordt weliswaar afzonderlijk van elkaar ingeschreven, maar de gemeente Schiedam stelt geen beperkingen aan het aantal locaties waarop door een partij kan worden ingeschreven.

De voor deze inschrijving samengestelde teaser is hier te vinden. Toegang tot de dataroom met alle documentatie over de inschrijving kan uitsluitend per email worden aangevraagd bij BZO Tankstations. Dat kan door een bericht te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving geopend voor huurrechten drie stations Schiedam | TankPro.nl

Inschrijving geopend voor huurrechten drie stations Schiedam

De gemeente Schiedam heeft de inschrijving geopend voor de huurrechten van drie tankstationlocaties in Schiedam. Het gaat om twee onbemande locaties aan de Nieuwe Damlaan (nummer 9 en 100) en om een onbemand tankstation aan de Horvathweg 50. De organisatie van de inschrijving is in handen van BZO Tankstations. De inschrijving sluit op 1 februari 2018.

De locaties aan de Nieuwe Damlaan, die tegenover elkaar liggen, worden momenteel geëxploiteerd onder de vlag van Tango. Het derde tankstation is een Argos-locatie. Het huurrecht heeft betrekking op de ondergrond van de betreffende locaties en wordt gecombineerd met een huurafhankelijk recht van opstal voor de boven- en ondergrondse opstallen van de tankstations. De tanklocaties worden geveild met behoud van deze opstallen.

Inschrijven op meerdere tankstations

De huurrechten van de locaties worden door de gemeente Schiedam gegund aan de partij die bij de inschrijving de hoogste bieding uitbrengt op een eenmalige entrance fee. Deze is verschuldigd naast de jaarlijkse huurprijs van 20 euro per vierkante meter en een retributie van 0,012 euro per liter.

De nieuwe huurovereenkomsten voor de locaties aan de Nieuwe Damlaan gaan in per 1 juli 2018, die van de locatie Horvathweg start per 1 april 2018. Eventueel zit in beide data nog enige speling. De inschrijving sluit op 1 februari 2018 om 10.00 uur. Op de drie locaties wordt weliswaar afzonderlijk van elkaar ingeschreven, maar de gemeente Schiedam stelt geen beperkingen aan het aantal locaties waarop door een partij kan worden ingeschreven.

De voor deze inschrijving samengestelde teaser is hier te vinden. Toegang tot de dataroom met alle documentatie over de inschrijving kan uitsluitend per email worden aangevraagd bij BZO Tankstations. Dat kan door een bericht te sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.