Gratis webinar omgaan met agressie van OOTW

Bij OOTW vindt tijdens de jaarlijkse week van de veiligheid een gratis webinar plaats over overvalpreventie en omgaan met agressie. Voor personeel werkzaam in de tankstation- en carwash-sector is deze online training gratis en live te volgen op 10 oktober. In totaal zal dit zo’n 50 minuten in beslag nemen en er is plaats voor ongeveer duizend deelnemers.

De deelnemers kijken live mee naar de webinar en kunnen actief deelnemen. De trainers en het publiek zijn live via het internet met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen zij met elkaar in gesprek gaan. Begin oktober staat jaarlijks in het teken van veiligheid bij het opleidingsinstituut. Doordat het dan sneller donker wordt, neemt de criminaliteit volgens de organisatie toe. Om de winter veilig in te gaan, is de Week van de Veiligheid in het leven geroepen. Naast de webinar wordt een 360-graden film gelanceerd: ‘Agressie en overval op een tankstation. Wat te doen!’

OOTW

In 2010 is het OOTW, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Tankstations- en Wasbedrijvenbranche, ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT van Beta en Bovag en de vakbonden. Het instituut organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers en werkt aan imagoverbetering voor de branche. Het OOTW is voor vijf jaar algemeen verbindend verklaard en daardoor hét opleidingsfonds voor iedereen werkzaam in de branche. De branche telt momenteel ruim 16.600 werknemers werkzaam bij 1.388 werkgevers.

Op dinsdag 14 november 2017 laten meer dan 100 standhouders het nieuwste zien op het gebied van carwash en tankstation. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit evenement in Expo Houten. Kijk voor meer informatie over de beurs en de carwash-workshops op de website van het evenement. OOTW zal ook aanwezig zijn als exposant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.