Meer klanten bij ‘onvindbaar’ Texaco-station na plaatsing nieuwe borden

Het nieuwe Texaco-station aan de A4 heeft meer bezoekers gekregen door plaatsing van nieuwe borden. In de eerste periode na de opening bleef het erg rustig op het station, onder meer doordat het moeilijk vindbaar was. Rijkswaterstaat heeft inmiddels extra borden langs de kant van de weg gezet, waardoor automobilisten het gloednieuwe station beter weten te vinden.

In 2015 ging tussen Schiedam en Delft een nieuw deel van de A4 open. Daarmee kwam ook ruimte voor twee nieuwe snelwegstations: een Shell op verzorgingsplaats Peulwijk-Oost en een Texaco op Peulwijk-West. Deze laatste vestiging is lastig te vinden, omdat automobilisten eerst de afrit moeten pakken.

Tevens was de aanwezige bewegwijzering feitelijk pas te zien als je de afslag al voorbij was. Wat ook meespeelt, is dat elke ochtend- en avondspits file ontstaat op de afrit. Veel automobilisten nemen niet de moeite om alleen voor een tankbeurt in deze file te gaan staan en kiezen er wellicht voor om door te rijden naar een volgend station of om dan maar geen broodje te halen.

Pompkortingen

Daardoor was het aanvankelijk erg rustig op het station, constateerde Omroep West vorige maand. Uitbater EFR probeerde de klant naar het station te lokken door middel van kortingen op brandstof, wat het bedrijf vrijwel nooit geeft bij snelwegstations in Nederland. Ook waren er hoge kortingen op shopproducten.

Recentelijk plaatste Rijkswaterstaat tijdelijk extra verwijsborden bij de afrit. Hierdoor weten snelweggebruikers de Texaco beter te vinden, meldt een woordvoerder van uitbater EFR. De tankstation-exploitant is dan ook blij dat snel maatregelen zijn genomen. Het gaat waarschijnlijk nog even duren voordat een permanente oplossing voor het probleem is gevonden. Het station blijft voorlopig korting geven op de literprijzen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer klanten bij ‘onvindbaar’ Texaco-station na plaatsing nieuwe borden | TankPro.nl

Meer klanten bij ‘onvindbaar’ Texaco-station na plaatsing nieuwe borden

Het nieuwe Texaco-station aan de A4 heeft meer bezoekers gekregen door plaatsing van nieuwe borden. In de eerste periode na de opening bleef het erg rustig op het station, onder meer doordat het moeilijk vindbaar was. Rijkswaterstaat heeft inmiddels extra borden langs de kant van de weg gezet, waardoor automobilisten het gloednieuwe station beter weten te vinden.

In 2015 ging tussen Schiedam en Delft een nieuw deel van de A4 open. Daarmee kwam ook ruimte voor twee nieuwe snelwegstations: een Shell op verzorgingsplaats Peulwijk-Oost en een Texaco op Peulwijk-West. Deze laatste vestiging is lastig te vinden, omdat automobilisten eerst de afrit moeten pakken.

Tevens was de aanwezige bewegwijzering feitelijk pas te zien als je de afslag al voorbij was. Wat ook meespeelt, is dat elke ochtend- en avondspits file ontstaat op de afrit. Veel automobilisten nemen niet de moeite om alleen voor een tankbeurt in deze file te gaan staan en kiezen er wellicht voor om door te rijden naar een volgend station of om dan maar geen broodje te halen.

Pompkortingen

Daardoor was het aanvankelijk erg rustig op het station, constateerde Omroep West vorige maand. Uitbater EFR probeerde de klant naar het station te lokken door middel van kortingen op brandstof, wat het bedrijf vrijwel nooit geeft bij snelwegstations in Nederland. Ook waren er hoge kortingen op shopproducten.

Recentelijk plaatste Rijkswaterstaat tijdelijk extra verwijsborden bij de afrit. Hierdoor weten snelweggebruikers de Texaco beter te vinden, meldt een woordvoerder van uitbater EFR. De tankstation-exploitant is dan ook blij dat snel maatregelen zijn genomen. Het gaat waarschijnlijk nog even duren voordat een permanente oplossing voor het probleem is gevonden. Het station blijft voorlopig korting geven op de literprijzen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.