Tango opent in Roermond 190e tankstation

Bron foto ANP. Voor eenmalig gebruik. Nog niet gebruikt

De onbemande tankstationformule Tango heeft zijn 190e vestiging geopend. Het gaat om een locatie aan de Keulsebaan in de Limburgse stad. Bij de officiële opening op woensdag 26 april ontving de allereerste tanker een gratis tankbeurt. Om de opening te vieren geeft het station twee weken lang extra veel korting aan de pomp. Omdat het momenteel vakantietijd is, is deze kortingsactie verplaatst naar de tweede helft van mei. “We zijn blij dat we nu ook in Roermond iedereen slimmer kunnen laten tanken en dat laten we weten ook,” zegt Edwin van Walsum, customer proposition coördinator van Tango. 

De onbemande formule groeit gestaag in ons land. In februari 2015 werd de 180e locatie geopend in de stad Groningen. Ruim twee jaar later staat de teller op 190. In dat netwerk zitten ook enkele vestigingen aan de snelweg, waar een handvol Q8-locaties is omgebouwd tot Tango. Moederbedrijf Kuwait Petroleum geeft aan in Nederland te willen blijven uitbreiden.

Groeimarkt

Tango was in het jaar 2000 één van de eerste, naar eigen zeggen zelfs dé eerste, die een tankstation zonder personeel uitbaatte. “Sindsdien is er veel veranderd. In de eerste jaren namen de onbemande tankstations nog maar vijf procent van de markt in beslag. Inmiddels is dat aandeel gegroeid naar 47 procent. En het aantal onbemande tankstations in Nederland blijft maar groeien.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango opent in Roermond 190e tankstation | TankPro.nl

Tango opent in Roermond 190e tankstation

Bron foto ANP. Voor eenmalig gebruik. Nog niet gebruikt

De onbemande tankstationformule Tango heeft zijn 190e vestiging geopend. Het gaat om een locatie aan de Keulsebaan in de Limburgse stad. Bij de officiële opening op woensdag 26 april ontving de allereerste tanker een gratis tankbeurt. Om de opening te vieren geeft het station twee weken lang extra veel korting aan de pomp. Omdat het momenteel vakantietijd is, is deze kortingsactie verplaatst naar de tweede helft van mei. “We zijn blij dat we nu ook in Roermond iedereen slimmer kunnen laten tanken en dat laten we weten ook,” zegt Edwin van Walsum, customer proposition coördinator van Tango. 

De onbemande formule groeit gestaag in ons land. In februari 2015 werd de 180e locatie geopend in de stad Groningen. Ruim twee jaar later staat de teller op 190. In dat netwerk zitten ook enkele vestigingen aan de snelweg, waar een handvol Q8-locaties is omgebouwd tot Tango. Moederbedrijf Kuwait Petroleum geeft aan in Nederland te willen blijven uitbreiden.

Groeimarkt

Tango was in het jaar 2000 één van de eerste, naar eigen zeggen zelfs dé eerste, die een tankstation zonder personeel uitbaatte. “Sindsdien is er veel veranderd. In de eerste jaren namen de onbemande tankstations nog maar vijf procent van de markt in beslag. Inmiddels is dat aandeel gegroeid naar 47 procent. En het aantal onbemande tankstations in Nederland blijft maar groeien.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.