Esso-station in Etten-Leur urenlang gesloten na schietpartij

De snelweg-Esso bij Etten-Leur is donderdagavond urenlang gesloten geweest na een schietpartij. Op de parkeerplaats van de locatie aan de noordzijde van de A58 werden schoten gelost, waarbij één gewonde is gevallen. Dat meldt de politie, die nog geen duidelijkheid heeft over de toedracht van het incident.

De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen zou het slachtoffer in zijn auto (een zwarte Mercedes) zijn neergeschoten, schrijft BN/De Stem. De verdachte is gevlucht. De recherche heeft de gehele avond onderzoek gedaan naar het incident.

Vissers Olie

Het Esso-tankstation ligt aan de noordzijde van de A58 bij verzorgingsplaats Bremberg. Het maakt onderdeel uit van het netwerk van Vissers Olie. Tot 01.00 uur ’s nachts is de vestiging afgesloten geweest. Tevens is één rijbaan van de snelweg afgesloten voor verkeer.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Esso-station in Etten-Leur urenlang gesloten na schietpartij | TankPro.nl

Esso-station in Etten-Leur urenlang gesloten na schietpartij

De snelweg-Esso bij Etten-Leur is donderdagavond urenlang gesloten geweest na een schietpartij. Op de parkeerplaats van de locatie aan de noordzijde van de A58 werden schoten gelost, waarbij één gewonde is gevallen. Dat meldt de politie, die nog geen duidelijkheid heeft over de toedracht van het incident.

De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen zou het slachtoffer in zijn auto (een zwarte Mercedes) zijn neergeschoten, schrijft BN/De Stem. De verdachte is gevlucht. De recherche heeft de gehele avond onderzoek gedaan naar het incident.

Vissers Olie

Het Esso-tankstation ligt aan de noordzijde van de A58 bij verzorgingsplaats Bremberg. Het maakt onderdeel uit van het netwerk van Vissers Olie. Tot 01.00 uur ’s nachts is de vestiging afgesloten geweest. Tevens is één rijbaan van de snelweg afgesloten voor verkeer.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.